reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
U mnie tak samoJa mam wrażenie, że Michał jest głodny cały czas [emoji16]
GorzkaPomarańcza
Ewka34 co to za ziele? Ty to zawsze cos wymyslisz
Bajunia
Mi miesiąc akurat dzisiaj mija i też ciągle coś na wkładce jest. Raz żółte parę dni, teraz znów czerwone. Ale nie zauważyłam, czy po wysiłku. Raczej poczuję że mi tam coś poleci po karmieniu zaraz albo w trakcie.Dziewczyny , jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i krwawię już bardzo mało ale zastanawia mnie czy Wy też tak macie że po większym wysiłku no zniesienie gondoli na dół na spacer krwawicie więcej?
Bajunia
Ja już córkę biorę na ręce bo mi jej szkoda. Całą ciążę nie mogłam jej podnieść i jej tego brakowało i mi też. Już zapomniałam jaka ona ciężka. Jak biorę małego na ręce to wydaje mi się lekki jak piórko a ona znowu jak klocek. 16 kg waży. Po 3 tyg od porodu ją podniosłamJa nie dźwigam jeszcze nawet gondoli. Tak sobie wpoiłam do głowy, że podczas połogu nie powinno się nic dźwigać [emoji14]
Anulaa88
Świat jest mały[emoji23]Była żona mojego Damiana dołączyła do grupy na fb mam z mojego miasta na której jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
Menia2018
Mamy to samoCzy wasze dzieci też tak nienawidzą zmiany pampersa? Nasz od kilku dni to się tak drze jakby go ze skóry obdzierali [emoji16]
G
gosc12
Gość
U nas kolejna noc identyczna. Pierwszy sen 3-4 godziny, karmienie, pielucha i praktycznie sama zasypia odrazu , znowu na 2-3 godziny a później pobudka po godzinie i od 3 nie chce spać. Coś tam drzymie o marudzi. I tak do teraz. Mam nadzieję , że usnie jeszcze chociaż na godzinę/dwie. Zazwyczaj o 8 usypia jeszcze tak do 10 lub od 6 do 8 , ale dziwne , że taka pora godz. 3 i spać nie może. Nie wiem jak jej przedłużyć ta noc ..
reklama
G
gosc12
Gość