reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A no to oczywiście, ze my tez śpiewny i mówimy dużo do małej, uspokaja się wtedy i słucha i patrzy ;) nie jestem tez za tym żeby dziecko „otepiac” ciagle tym samym dźwiękiem jednym i tym samym, bo zwariuje :D
Ja probowalam roznych szumow i mialam wrazenie, ze bardziej placze :D mam ksiazke z kolysankami plyta + slowa. Mama z tata musza zrobić karaoke ;)

reklama
Gdzie kupujecie czapeczki ? Już tyle poodkladalam bo są nie wygodne , że szkoda gadać. Kazda jedna jak by za duża, za mała. Ciągle uszy na wierzchu ://

reklama
To mój na razie daje mi pospać w nocy. Wydurda oba cyce i do łóżeczka. Marudzi tylko jak mu smoczek wypadnie zanim dobrze zaśnie ale to kwestia może maks 20 min. A nieraz od razu zasypia bez smoczka. Dzisiaj do południa mi marudził i cyc co pół godziny i kupa co godzinę. O 12 zasnął i jeszcze sobie spacerujemy. A mnie się mleka chce.. jogurtu.. poczekam ten tydz ale myślę , że to nie będzie skaza tylko ten trądzik u małego. Oby.
Wczoraj piłam mleko ryżowe , jeszcze sojowe czeka w szafce. Powiem Wam że dupy nie urywa. To ryżowe smakuje jak posłodzona woda z gotowania ryżu. I 7 zł litr. Masakra.
Leo w dzień zje i śpi, na noc zasypia tak koło 20 i śpi do 24, a potem zaczyna się marudzenie. Zanim zje i zaśnie to nawet 1.5 godz minie. Płacze, a raczej krzyczy i niczym nie idzie go uspokoić.

Do góry