Sprawdź bo ja nie wiem [emoji23] ja mam dwie butelki te avent natural 60 ml. Z jednej leci że mała musi popracować. A z drugiej wcale. Nie wiem czy fabrycznie jakąś wada smoczka. Bo z tego drugiego smoczka mała ciągnie ciągnie i nic nie ubywaSpojrzałam na YouTube i teraz znam powód zasysania smoczka do środka przy piciu. Tam są takie cypelki które muszą na siebie zachodzić. Oj ja niemądra ale czy to jest powód że sikało to zobaczę jeszcze z mlekiem bo z wodą nie sika.
Zobacz załącznik 894149
reklama
madziula92
Fanka BB :)
Czyli nie jestem sama a już zaczynałam mieć głupie myśli i wyrzuty..Ale to pewnie przez to że wokół od wszystkich słyszę że jestem głupia bo nie karmię piersią. Mam już dość tych wszystkich "najmądrzejszych"
Dobrze jest komuś mówić, jak nie zna sytuacji..ja niestety jestem zmuszona, nie będę głodzić dziecka..
Meml
Leci po kropelce.No to ja nie wiem dziewczyny. Przechylcie butelki i lekko potrząśnijcie jakbyście temperaturę chciały sprawdzić na nadgarstku. Sika ciurkiem. Mam trzy smoki zerówki i wszystkie tak samo.
Załączniki
madziula92
Dziewczyny a czy Wasze dzieci też mają czkawkę jak wypiją butlę?
E
Ewka34
Gość
Tak zdarza jej sieDziewczyny a czy Wasze dzieci też mają czkawkę jak wypiją butlę?
Paulana
U mnie mama posiedziala tydzien i nie raz sie poklocilysmy, bo wiecznie jakieś zlote rady i w kolko o tym samym...dzisiaj miala pretensje ze malego nie wystroilismy na spacer tylko w pajacyku go wzielismy. Tak slodko spal, ze nie chcielismy go rozbudzac ale nie przetlumaczysz.
Ojej to my ciągle na spacerach w pajacach bo wygodniej dziecku po co stroić maluszka, jemu akurat wygoda bardziej w głowie niż piękno
Paulana
Dziewczyny a czy Wasze dzieci też mają czkawkę jak wypiją butlę?
Bywa bardzo mocna u nas i często. Zwłaszcza jak przebiera się po jedzeniu i przerzuca brzuszek.
Paulana
Sprawdź bo ja nie wiem [emoji23] ja mam dwie butelki te avent natural 60 ml. Z jednej leci że mała musi popracować. A z drugiej wcale. Nie wiem czy fabrycznie jakąś wada smoczka. Bo z tego drugiego smoczka mała ciągnie ciągnie i nic nie ubywa
No tak ale wada w trzech smoczkach? Hmmm
Podejrzane mi coś ze u was nie leci ciurkiem. Nie wiem czy można film tu zamieścić ale bym wam pokazała najchętniej jak to wygląda
Bajunia
Mój mały też już z brzuszka na plecy daje radę ☺ tzn pewnie to przez przypadek mu się udaje ☺ jak wyprostuje jedną rączkę i przechyli mocniej głowę to głowa go przeważy i fik☺ we wtorek skończy 4 tygDzisiaj po kąpieli na przewijak położyłam Leonardo na brzuszku i ten mały cwaniak sam przekręcił się na plecki. Chyba za wcześnie jeszcze na takie akrobacje. Moja mama była obok i sama widziała, bo tak by mi nie uwierzyła.
reklama
madziula92
Bywa bardzo mocna u nas i często. Zwłaszcza jak przebiera się po jedzeniu i przerzuca brzuszek.
Mój bardzo często ma, dlatego pytam hehe