reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Spojrzałam na YouTube i teraz znam powód zasysania smoczka do środka przy piciu. Tam są takie cypelki które muszą na siebie zachodzić. Oj ja niemądra :) ale czy to jest powód że sikało to zobaczę jeszcze z mlekiem bo z wodą nie sika.
Zobacz załącznik 894149
Sprawdź :D bo ja nie wiem [emoji23] ja mam dwie butelki te avent natural 60 ml. Z jednej leci że mała musi popracować. A z drugiej wcale. Nie wiem czy fabrycznie jakąś wada smoczka. Bo z tego drugiego smoczka mała ciągnie ciągnie i nic nie ubywa

reklama
Czyli nie jestem sama :) a już zaczynałam mieć głupie myśli i wyrzuty..Ale to pewnie przez to że wokół od wszystkich słyszę że jestem głupia bo nie karmię piersią. Mam już dość tych wszystkich "najmądrzejszych"

Dobrze jest komuś mówić, jak nie zna sytuacji..ja niestety jestem zmuszona, nie będę głodzić dziecka..

No to ja nie wiem dziewczyny. Przechylcie butelki i lekko potrząśnijcie jakbyście temperaturę chciały sprawdzić na nadgarstku. Sika ciurkiem. Mam trzy smoki zerówki i wszystkie tak samo.
Leci po kropelce.
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 437
U mnie mama posiedziala tydzien i nie raz sie poklocilysmy, bo wiecznie jakieś zlote rady i w kolko o tym samym...dzisiaj miala pretensje ze malego nie wystroilismy na spacer tylko w pajacyku go wzielismy. Tak slodko spal, ze nie chcielismy go rozbudzac ale nie przetlumaczysz.

Ojej to my ciągle na spacerach w pajacach bo wygodniej dziecku :) po co stroić maluszka, jemu akurat wygoda bardziej w głowie niż piękno :D

Sprawdź :D bo ja nie wiem [emoji23] ja mam dwie butelki te avent natural 60 ml. Z jednej leci że mała musi popracować. A z drugiej wcale. Nie wiem czy fabrycznie jakąś wada smoczka. Bo z tego drugiego smoczka mała ciągnie ciągnie i nic nie ubywa

No tak ale wada w trzech smoczkach? Hmmm
Podejrzane mi coś ze u was nie leci ciurkiem. Nie wiem czy można film tu zamieścić ale bym wam pokazała najchętniej jak to wygląda

Dzisiaj po kąpieli na przewijak położyłam Leonardo na brzuszku i ten mały cwaniak sam przekręcił się na plecki. Chyba za wcześnie jeszcze na takie akrobacje. Moja mama była obok i sama widziała, bo tak by mi nie uwierzyła.
Mój mały też już z brzuszka na plecy daje radę ☺ tzn pewnie to przez przypadek mu się udaje ☺ jak wyprostuje jedną rączkę i przechyli mocniej głowę to głowa go przeważy i fik☺ we wtorek skończy 4 tyg

reklama
Do góry