Paulana
Fanka BB :)
Leci po kropelce.
Zobacz załącznik 894151
Nosz kurcze to ja już nie wiem :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leci po kropelce.
Zobacz załącznik 894151
Oj czekoladę to ja nie jem tylko pochłaniam ☺ takie mam teraz zachcianki na słodkie gorzej niż w ciąży. A tu trzeba zgubić te kg co się przyplątały przez ostatnie mce.. tylko jak ?Ja też jem czekoladę, pizze, tortille itp zastanawiam się tylko czy gazowane można ?
Ło matko, to ja też bym nie wiedziała☺ i to w tym cały problem był?Spojrzałam na YouTube i teraz znam powód zasysania smoczka do środka przy piciu. Tam są takie cypelki które muszą na siebie zachodzić. Oj ja niemądra ale czy to jest powód że sikało to zobaczę jeszcze z mlekiem bo z wodą nie sika.
Zobacz załącznik 894149
O ja mam identyczną. Ona w komplecie z laktatorem była. Mój mały jak pił z niej (3 razy wprawdzie tylko bo nie ściągam jak nie muszę) to się trochę krztusił to też pewnie za szybko mu leciało. Ale on jak durda cyca to też prawie za każdym razem się zakrztusi , aż go muszę podnosić do pionu i po pleckach poklepać.Leci po kropelce.
Zobacz załącznik 894151
Mój ma czkawkę jak mu się nie odbije a położę go i mu się wtedy cofnie i uleje. Na piersi jest tyko.Dziewczyny a czy Wasze dzieci też mają czkawkę jak wypiją butlę?
Ło matko, to ja też bym nie wiedziała☺ i to w tym cały problem był?
Tez jestem tego zdania dlatego kupowalam glownie body, polspiochy i pajacyki. Za to mama nakupowala ciuszkow do strojenia i teraz mam go w nie ubierac :/Ojej to my ciągle na spacerach w pajacach bo wygodniej dziecku po co stroić maluszka, jemu akurat wygoda bardziej w głowie niż piękno
A ja za to na odwrot w ciazy czekolada w roznej formie musiała byc a teraz nie mam prawie w ogole ochoty to dobrze, bo zostalo mi jakies 14kg do zrzuceniaOj czekoladę to ja nie jem tylko pochłaniam [emoji5] takie mam teraz zachcianki na słodkie gorzej niż w ciąży. A tu trzeba zgubić te kg co się przyplątały przez ostatnie mce.. tylko jak ?
Gazowaną wodę nieraz piję i nie widzę , żeby małemu coś było. Ale kolorowych napojów nie piję, cola itp.
I dobrze śliczna jestJa już na nią 'Landryna' mówię bo stroje ja jak nie powiem co [emoji23] ale nadrabiam po synu [emoji23]