reklama
E
Ewka34
Gość
Biedna my tez dzis cos probowalismy ale za wczesnie.. wiwc jak tylko poczulam lekki bol,zrezygnowalam.. ty przeziebienie,a mnie garlo napierdziela,nie moge przelykac nawet sliny.. :/Ale miałam wczoraj fatalny wieczór.. nie dość że przeziębienienie , potem głowa i do do tego jeszcze ból żołądka mdłości .. a na koniec lewdo zdążyłam do łazienki i nie trafiłam do WC.. pół łazienki zabrudzilam , zaszkodziły mi winogrona ,skórki później mi przeszło to z mężem coś tam próbowaliśmy zadziałać ale chyba nie potrzebnie bo mnie chyba tam obtrarl i dzisiaj miałam trochę krwi , nic nie bolało ,
a już 1.5 tyg chodziłam bez żadnych wkładek raczej z tym zaczekam do kontroli u ginekologa , nie wiem po co wczoraj się zgodziłam . Zawsze coś .. dobrze że maz ma tydzień wolnego bo bedzie brał tydzień z tacierzyńskiego to się zajmie trochę dziećmi a ja się wykuruje z przeziębienia .
E
Ewka34
Gość
Piekne ❤❤❤❤ ma talent :*
Spoznione wszystkiego co najlepsze kochana :*
E
Ewka34
Gość
Lovi medical+Możecie mi polecić jakieś butelki? Używam Philips Avent i dupa bo smoczki zerówki sikają jak szalone. Mała wtedy pije za szybko i później ma problem z gazami. Poradźcie mi proszę jakąś butelkę w której smoczek działa prawidlowo czyli jak się przewróci butle do góry dnem to nie leci samo z siebie tak mocno.
Meml
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo :*Piekne ❤❤❤❤ ma talent :*
Spoznione wszystkiego co najlepsze kochana :*
G
gosc12
Gość
Ile mleko matki może leżeć w zamrażalce ? Bo na stronach pisze o zamrażarce i zamrażalniku i rozbiezne godziny..
G
gosc12
Gość
SłodziakDzień dobry u nas od paru dni jesienna aura, ale nam to nie przeszkadza, lubię jesień i taką pogode
My już po śniadanku, ściągnęłam 150 ml mleka, naszykowalam torbę do wózka z pampersami chusteczkami itd i zbieramy się na krótka wycieczkę do Szklarskiej Poręby na spacerek i obiadek. Mamy 1,5 h drogi także przed 14 będziemy, spacerek, oscypki, obiadek i o 17 wyjeżdżamy czyli po 18:30 z powrotem w domku, bo piesek będzie czekał na spacer skoro teraz wyszedł.
Miłego dnia życzymy z moją Misia [emoji173]️[emoji5]Zobacz załącznik 893972Zobacz załącznik 893974Zobacz załącznik 893976
G
gosc12
Gość
Jesteś bardzo dzielna !! Ja przy jednym wysiadam. A ty dajesz radę przy czworce. Dasz radę kochanaDziewczyny, witam się z Wami dzisiaj, mam dosłownie chwilkę, a może więcej chwilek. Z moimi trollami, to nic nie wiadomo. Raz śpią tak, że ich dobudzić nie mogę, a raz jedna przez drugą płaczą i krzyczą i nijak ich uspokoić... czasami mam ochotę pieprznąć wszystko i wyjść z domu. Facet też mnie wkurwia, za przeproszeniem, i wiem, że to irracjonalna złość. Wkurza mnie, że go nie ma w domu, wkurza mnie jak go widzę, wkurza mnie jak pali fajki na balkonie (rzuciłam sama i teraz jestem taka terrorystka)... dzieci mnie wkurzają i wszystko mnie wkurza. Kawy się nawet napić porządnie, w sensie, że gorącej. Kocham moją rodzinę, ale starszych, to bym na gałęzi powiesiła, bo czuję się w domu jak pani "przynieś, podaj, pozamiataj..." do tego kelnerka, obsługa hotelowa i multifunkcjonalny robot domowy... A to wszystko, to po prostu przemęczenie, nie żaden baby blues czy inna depresja, po prost przemęczenie. Dzisiaj jak karmiłam Emilkę, to zasypiałam przy tym i smoczek z butelki ciągle wysuwał się dziecku z buźki, potem nienajedzona... Do tego pije Bebilon Comfort, a to mleko gęściejsze jest, wolniej leci i zanim mała zje, to zimne... a smoczka kuwa znaleźć odpowiedniego nie mogę... Marta za to jak wciągnie flaszkę, to trzy łyki i butli nie ma. A potem jest dzień kiedy żadnej nie da się nakarmić, bo co weźmie 3 łyki to wrzask i tragedia i wtedy chodzę na czworo do tyłu. Normalnie uroki macierzyństwa. Dobrze, że mi nikt nie mówił, że będzie różowo i kolorowo, bo bym się załamała, a tak to przynajmniej kawki łyknę, jak się uda i psychicznie odstresuję się przed głupią gierką na komputerze, bądź przy robótce na tamborku.
Ale wiecie co? Nagradzają mi to wszystko pierwsze świadome uśmiechy Marty, Emilka jeszcze tylko przez sen
Pozdrawiam Was, musiałam się wygadać
Jeszcze trochę i będzie dużo lżej :**
Paulana
Fanka BB :)
Z avent natural też wolniej leci niż z tej avent philips
Mam właśnie z naturalnych same i kupiłam nawet nowy smoczek bo myślałam że się wyrobił. Leci jak szalone a tak być nie powinno.
reklama
G
gosc12
Gość
Bo tak trochę zimowo ubrana kornelka hehPiękne stroje ale ile u Was stopni jest?