Fiorna
Fanka BB :)
@madziula92 Czekamy na Frania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Happy baby. Ale używam tylko do karmienia. Wtedy wiem dokładnie kiedy i jak długo Leo jadl ostatni raz i z której piersi.Jakiej dokładnie używacie?
Mój Leo dzisiaj uciął sobie taką drzemkę na 5 godz. Próbowałam go budzić na karmienie, ale bezskutecznie. W tym czasie posprzątałam piwnice, usmażyłam kotlety, byliśmy na spacerze i odebraliśmy Martę z przedszkola. Zjadlam obiad, odwiedziła nas sąsiadka i wypiliśmy kawę i w końcu mały się obudził.To nie jest zawsze takie proste. Nie używam aplikacji ale notuje w zeszycie. Ja już mam piersi miękkie cały czas i nie czuje która pełna bo są cały czas jakby puste. No i moje dziecko nie woła jeść nawet i 5h więc zapisuje i po maksymalnie 3h wybudzam
Ja używam medelaZ jakiej firmy polecacie nakładki do karmienia ?
U mnie w sumie żadne karmienie nie trwa 3 kin zawsze te 8 min na pewno. Teraz też po 4 h się obudziła. Więc w dzień swoje ja ppnosze,ale w nocy czasem da pospacAle Ci zazdroszczę przerw po 5-6h
8 karmień to dobrze ja naliczyłam dzisiaj u nas 15 [emoji16] Ale część z nich to było tylko ugaszenie pragnienia, bo trwały 3 minutki
Gratulacje! I Ty już się doczekalas Dużo zdrówka dla WasKacper 27.08 godz 00:45 poród sn
3340g a z usg przed porodem 3500 mówili, 55cm
Opisze jak dojde do siebie bo to był ciężki poród..
A jakie wy iki wychodzą?Mały ma za niski cukier po kp. Ja chce już do domu... Codziennie inny pediatra i inne zdanie nt karmienia.
U mnie tydzień i boli czasem bardzo . Podziwiam cię że zajrzałaś tam ja wolę nie widzieć bo chyba bym zemdlała. Po pierwszym dziecku też jakoś szybko z tymi szwami u mnie było. No a teraz czuję że dłużej się zejdzie.Dziewczyny wyszły Wam już szwy po nacięciu? Dziś minęło 3 tyg od porodu a u mnie jeszcze wszystko się tam trzyma. Wczoraj po myciu odważyłam się i przy pomocy lusterka pierwszy raz zajrzałam sobie☺ spodziewałam się jakiejś masakry a tam elegancko to wygląda. Na oko wszystko zagojone. Niestety nadal boli jak dotykam przy myciu czy podcieraniu w wc. Jak długo jeszcze się pytam..?
Po pierwszym porodzie większe to nacięcie było a pamiętam że po 2 tyg z hakiem zaczęły mi pod prysznicem wychodzić te szwy..
Ja codziennie śpię w biustonoszu i z wkładkami a i tak czasami potrafi mnie zalać. W dzień czasami też jak maku długo śpini zapomnę o wkładkach.Rany to mnie nadal zalewa jak mały za długo śpi. Dzisiaj w nocy musiałam pierwszy raz spać w biustonoszu i z wkładkami bo tak to koszula do prania codziennie.