Lustysia
Fanka BB :)
MałejAle co się dzieje kochana . Tętno twoje lub małego za wysokie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MałejAle co się dzieje kochana . Tętno twoje lub małego za wysokie ?
To Twoj lekarz bedzie na dyzurze? Moj mi kazal na weekend zrobic ktg a we wtorek po skierowanie do niego ale po wczorajszym ktg kazali mi dzisiaj przyjsc skontrolowac i moze zostacJa też jestem 4 dni po terminie jutro idę do szpitala i chyba poproszę mojego lekarza o wywoływanie czyli oksy
A ja narzekam , że nie śpię po nocach i dniach, że mała ciągle marudzi. A to ty masz prawo ponarzekać .. trzymaj się kochana. Jak się wali to wszystko naraz. Całe szczęście , że mąż jest do pomocy. Dużo wytrwałości Ci życzę i zdrowia dla maluchówDziewczyny normalnie chrzest bojowy. Starszaak czuje się tragicznie, cały czas głowa boli, mimo podania ibumu o 15.15, już gorączką wysoka wybiła. Zarzygal mi cały duży pokój, wszystko do prania. A Młoda leżała na brzuszku i teraz troszkę pepuszek podkrwawia... obdzwonilam wszystkich lekarzy żeby na prywatną wizytę przyjechali. Wszyscy na urlopach. Zaraz na pogotowie mąż z nim pojedzie. A z młoda jutro mam pierwsza wizytę to ten pępek zobaczą....
Jeszcze dopakowalam pare rzeczy, nawet ksiazke. A nie mowili zebys wiecej wody pila? Mi przed ktg kazali 1l wody wypic, bo w ciagu dnia wypilam tylko 1,5l160-170, czasem dochodziło do 180... Nie to kroplówka, która miała dodać mi sił, nie wiem jak fachowo się to nazywa... ale jak duzo krwi pobierają to żeby organizm się szybko zregenerował. No przygotuj się lepiej niż ja
Ale 160 - 170 to jest norma. Powyżej 170 było by zle. Nie martw się. Zostawili Cię żeby mieć cię pod kontrolą. Lepiej żebyś była w szpitalu niz martwiła się w domu. Będzie wszystko dobrze. Daleko szpital od domu masz ?Małej
Pytali tylko co piłam i w jakich ilościach. Zaraz idę znow na ktgJeszcze dopakowalam pare rzeczy, nawet ksiazke. A nie mowili zebys wiecej wody pila? Mi przed ktg kazali 1l wody wypic, bo w ciagu dnia wypilam tylko 1,5l
Mojej tez krwawil a to znaczy ze odpada :* popsikaj osceniseptem :*Dziewczyny normalnie chrzest bojowy. Starszaak czuje się tragicznie, cały czas głowa boli, mimo podania ibumu o 15.15, już gorączką wysoka wybiła. Zarzygal mi cały duży pokój, wszystko do prania. A Młoda leżała na brzuszku i teraz troszkę pepuszek podkrwawia... obdzwonilam wszystkich lekarzy żeby na prywatną wizytę przyjechali. Wszyscy na urlopach. Zaraz na pogotowie mąż z nim pojedzie. A z młoda jutro mam pierwsza wizytę to ten pępek zobaczą....
To trzymam kciuki, zeby bylo ok i daj znac jak wyszloPytali tylko co piłam i w jakich ilościach. Zaraz idę znow na ktg
Ogólnie maja 30 dni na decyzję. Ja miałam w 4 dni roboczeIle czekalyscie na decyzję o 500+ i resztę ? Od czego zależy ilość dni ? I ile od decyzji zostają wyplacone pieniądze ?
Pytali tylko co piłam i w jakich ilościach. Zaraz idę znow na ktg