G
reklama
Bajunia
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla słodkich dziewuszek ☺ cudne są kluseczki☺moje bajtelki kończą dzisiaj swój pierwszy miesiąc życia.
Z tym, że jak wstaną to z Martą mam high need baby na full, do 23 mniej więcej, potem umęczona śpi , budzi się na cyca jeszcze raz w nocy. To, że teraz mi śpią obie zakrawa na cud... normalnie full wypas od wczoraj.
Zobacz załącznik 889878 Zobacz załącznik 889879
GorzkaPomarańcza
A wiesz jakie tetno bylo? To jakas kroplowka na obnizenie? Ja dzisiaj tez jade do szpitala, na wszelki wypadek biore torby chociaż ja nie chce zostawacU nas tak...
Zobacz załącznik 889996
Muszę zostać w szpitalu... KTG za wysokie, skurcze żadne na poziomie 5-10 to nie miałam chyba nigdy jeszcze... Pobrali dużo krwi do badan i musiałam dostac kroplówkę. Nawet nie pozwolili do domu pojechac, w sumie mieliśmy do porodu w aucie, ale takie na teraz to musi mi maz dowieźć... Jest mi smutno, nie chce tu być. Dostałam już pokój i obiad jeszcze, bo zjadłam tylko śniadanie...
Muszę oszczędzać baterie w telefonie, bo nie mam ładowarki...
Zobacz załącznik 889997
Iga0071
Nie rozumiem co o tych skurczach napisałaś..Byłaś na kontroli czy coś się działo? Co Ci tam w zyle dają ? PowidzeniaU nas tak...
Zobacz załącznik 889996
Muszę zostać w szpitalu... KTG za wysokie, skurcze żadne na poziomie 5-10 to nie miałam chyba nigdy jeszcze... Pobrali dużo krwi do badan i musiałam dostac kroplówkę. Nawet nie pozwolili do domu pojechac, w sumie mieliśmy do porodu w aucie, ale takie na teraz to musi mi maz dowieźć... Jest mi smutno, nie chce tu być. Dostałam już pokój i obiad jeszcze, bo zjadłam tylko śniadanie...
Zobacz załącznik 889997
Ja też jestem 4 dni po terminie jutro idę do szpitala i chyba poproszę mojego lekarza o wywoływanie czyli oksyMyslicie, ze jak dzis mnie wezma do szpitala to beda mnie tam trzymac czy wywolywac? Dzisiaj 4 dni po terminie
Lustysia
160-170, czasem dochodziło do 180... Nie to kroplówka, która miała dodać mi sił, nie wiem jak fachowo się to nazywa... ale jak duzo krwi pobierają to żeby organizm się szybko zregenerował. No przygotuj się lepiej niż jaA wiesz jakie tetno bylo? To jakas kroplowka na obnizenie? Ja dzisiaj tez jade do szpitala, na wszelki wypadek biore torby chociaż ja nie chce zostawac
Mikasa7
Dziewczyny normalnie chrzest bojowy. Starszaak czuje się tragicznie, cały czas głowa boli, mimo podania ibumu o 15.15, już gorączką wysoka wybiła. Zarzygal mi cały duży pokój, wszystko do prania. A Młoda leżała na brzuszku i teraz troszkę pepuszek podkrwawia... obdzwonilam wszystkich lekarzy żeby na prywatną wizytę przyjechali. Wszyscy na urlopach. Zaraz na pogotowie mąż z nim pojedzie. A z młoda jutro mam pierwsza wizytę to ten pępek zobaczą....
G
gosc12
Gość
Ale co się dzieje kochana . Tętno twoje lub małego za wysokie ?U nas tak...
Zobacz załącznik 889996
Zobacz załącznik 889997
reklama
Lustysia
Na kontroli byłam. Skurczy wcale. Cos na regenerację, po tym jak dużo krwi pobrali.Nie rozumiem co o tych skurczach napisałaś..Byłaś na kontroli czy coś się działo? Co Ci tam w zyle dają ? Powidzenia