reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam serdecznie Mamusie.
U nas dziś istny Kocborow... Młoda od 2 do 5 czuwała, co się jej jeszcze nie zdarzyło tyle czasu. Matka chodzi do tylu:) A straszak wstał o 6.30 z krzykiem,ze glowa go boli...zatoki obstawiam. Maz sie drze na starszaka,ze wymysla (bo mlody mial isc do przedszkola). No to ja sie wydarlam na starego,ze widze ze syn zle sie czuje przeciez... i ze ma spadac na silownie,a ja dzieci sobie ogarnę. Uspalam o 9.30 starszaka. A stary mąż wrócił z silki i uwaga, przeprosił za poranne zachowanie i brak cierpliwości...I mnie przytula!!!!! Obstawiam,że dostał jakimś ciężarem w głowę albo sztanga mu się na łeb zsunela :D:D:D jakos wielkiej ochoty go tulić nie mam...
No ale najgorsze że starszej tak źle się czuje:(:( cały czas leży.
Czasami faceta trzeba do pionu ustawić [emoji23] u nas właśnie Aleks zapalenie zatok ma..
Także zdrowka dla Twojego młodego!

reklama
Czasami faceta trzeba do pionu ustawić [emoji23] u nas właśnie Aleks zapalenie zatok ma..
Cholercia:( może coś w powietrzu albo od alergii ?? Bo mąż też ma zawalone zatoki... I co mu podajesz? Bo mój lekarz na urlopie... I dziś mogła go przyjać babka ktorej diagnozy do mnie nie trafiają...

Dwa bobry to umyślnie ;) zawsze jak wchodze do domu to do moich psiaków tak mówię hehe
Słodkie? To dlaczego moje jest słone? Lepi się jak miód ale jest słonawe. Wątpię żeby to była siara jeszcze.
Myslalam ze to slownik w tel.. :p

A co takiego jesz? Bo wiem ze jakies produkty maja wplyw na smak mleka..

Cholercia:( może coś w powietrzu albo od alergii ?? Bo mąż też ma zawalone zatoki... I co mu podajesz? Bo mój lekarz na urlopie... I dziś mogła go przyjać babka ktorej diagnozy do mnie nie trafiają...
Mucofluid.
Aleks to ma bo on ma przewlekły nieżyt nosa. Jak nie katar alergiczny to z infekcji i tylko to daje rade. Ale to bodajże steryd jest. Na receptę

reklama
Dzień dobry,
My dzisiaj mieliśmy wizytę u pediatry. Młody przy wyjściu że szpitala ważył 265o g jakoś a dzisiaj waga pokazała 3005 g. Bardzo się cieszę że szybko nadrabia. Niby ma 11 dni i tak się martwilismy że mało je, ale jak widać to mu wystarcza, żeby nadgonic z waga. Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek, i mamy umówić się na pierwsze szczepienie w dniu 21 września.

Do góry