reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.

Sliczniutkie te Wasze dzieciaczki Mamusie
emoji173.png

Mi dziś się śniło dziecko, tylko że to bylo dziecko przyjaciolki, ktore bylo niemowlakiem i samo siadalo :D i nie mogłam się nadziwić temu zjawisku
emoji12.png

Hehe, zaproszenie mu wręczyłaś że ma się szykować?
emoji23.png
Jak nie to poleconym nadaj to jeszcze może dojdzie :p
U mnie termin na czwarteczek, ale wtorki też lubię więc może być albo wtorek albo czwartek. Byle nie poniedziałek
emoji23.png
Poza tym ja się urodziłam we wtorek i Maz też, więc dzieć też może się urodzić we storek
emoji3.png
ale nie poganiam, wyjdzie kiedy zechce :)

Dobrego dnia :)

Hihi ok to musimy urodzić we wtorek nie ma innej opcji :p

Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.

Bukiet pieknych kwiatow ;) i piekna corke :D
Pytam z ciekawosci;) bo porodzie z synem dostałam złote kolczyki. Teraz bukiet roz;) Ale już zakomunikowalam mężowi że zaczynam odkładać drobne kwoty każdego miesiąca,żeby w marcu,kwietniu jak odstawie karmienie, pojechać do spa na weekend:p

Wow prawie 1,5kg w miesiac to naprawdę sporo, było to badane na jednym sprzęcie?
U mnie dziś zero, jedynie co to pogoniło mnie od wczoraj pare razy do toalety, ale nie łudzę się już :D Przyjdzie w swoim czasie :p
Tak, na tym samym sprzecie :) az bylam w lekkim szoku ale na koniec dzidzius moze najwiecej przybrac :) biegunka czy normalna 2? U mnie jak przez większość ciazy zaparcia tak teraz normalnie zaczelam sie zalatwiac :)

reklama
Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Ja jeszcze przed, Wiec nie wiem jak to u nas będzie. Ale myśle, ze każdej kobiecie należy się przynajmiej bukiet pięknych kwiatów (nie mówię, ze to musi być coś wielkiego) za całe 9 miesiecy noszenia dzidzi i porod ;)

Do góry