reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też muszę kupic sobie jeszcze ze 2 , dzisiaj mi przyszedł biustonosz fajny z Bonprix ale za duży obwod .. źle spojrzałam a te z Bonprixu są dla mnie bardzo wygodne bo mam już taki .. a ten dzisiaj co przeszedł nie wiem co z nim zrobię chyba w kosz :(
Pokaż jak wygląda na żywo jak będziesz miała chwilkę zrobić fotkę :) widziałam właśnie dzisiaj reklamę na FB tych staników , ale przez internet trochę boje się zamawiać , że źle dobiorę.. a jaki masz rozmiar ?

reklama
Tak z innej beczki. Tak sobie myślę i patrzyłam na te wątki stare majowe czy kwietniowe mamy 2018 to one znikają. I nie można ich znaleźć. To my też znikniemy z czasem?!
Nie. Usuwają z głównej żeby robić miejsce dla nowych kolejnych mam. My idziemy na tyły. Czyli :
Screenshot_2018-08-14-20-05-25-380_com.opera.browser.png

Dzieci urodzone w 2018.
I później będziemy tutaj , zamiast w przyszłe mamy.
Screenshot_2018-08-14-20-05-36-616_com.opera.browser.png

Nie znikniemy :):)

Załączniki

• Screenshot_2018-08-14-20-05-25-380_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-08-14-20-05-25-380_com.opera.browser.png
    45,4 KB · Wyświetleń: 424
  • Screenshot_2018-08-14-20-05-36-616_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-08-14-20-05-36-616_com.opera.browser.png
    36 KB · Wyświetleń: 423
Hmm chodzić chodzę, ciężko ale daje radę, tylko z pokarmem gorzej. Na razie nic nie ma..
Tak wiec i ja mam mleko a pisałam , ze dupka i płacz . Wyszliśmy ze szpitala, bo juz musieliśmy - dzieci, praca i co ? Juz pod wieczór poczułam ból w staniku w domu , patrze piersi twarde jak kamień i pełne , wiec wpadłam w panikę co robić - malutka zosta w szpitalu na naświetlenia . To odciagam i zbieram dla niej do butelki . Na razie po 30 ml za jednym razem , ale mam wreszcie pokarm !!

Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Co za dzień pełen emocji ! Gratulacje ogromne , Oluś cudny <3

reklama
Do góry