reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak z innej beczki. Tak sobie myślę i patrzyłam na te wątki stare majowe czy kwietniowe mamy 2018 to one znikają. I nie można ich znaleźć. To my też znikniemy z czasem?!

reklama
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratuluję :) szybko poszło, można pozazdrościć, myślę, że każda by tak chciała ;) zdrówka dla Was :)

Ale fajowo :) u mnie został malutki :)

Za to nie mieszczę się w 80% ciuchów, bo powiększyły mi się biodra i piersi :o Jak tylko dojdę do siebie całkowicie, muszę wybrać się na zakupy i kupić wszystko [emoji16]

Po biustonosz też muszę iść. Pierwszy raz w życiu kupię bez push upu i rozmiar C. :D
Tylko denerwuje mnie , że jedna piers jest mniejsza i widać różnicę :(:(:(
Pokaż brzuszek :D tak dziwnie już nie ciazowo nie ?:D

Ja po badaniu kolejnym tym razem przez ordynatora. Niby przy przyjęciu miałam 1.5cm rozwarcia, teraz mam 3cm. Nie wiem czy wierzę w ta różnicę ale on mówi że zaczynam rodzić. Ja
Jakie śliczności❤❤❤
Gratulacje! Jak się czujesz?
czuje się super! W porównaniu do pierwszego porodu to ten jak bajka. Chodzę normalnie, trochę brzuch pobolewa, ale jest ok. Jak mały zaśnie to pójdę pod prysznic. Teraz się karmimy.

U mnie 10 dni po SN, jakoś tam powolutku schodzi po porodzie, ale nie przykładam do tego jakiejś dużej uwagi [emoji16] jem ile wlezie i za miesiąc będę myślała o jakims ruchu 2 razy w tyg w domu żeby poćwiczyć coś tam na brzuch, pośladki i uda i może 2 razy w miesiącu basen na rozluźnienie [emoji4]

Wy tez macie kobitki ta czarna linie wzdłuż brzuszka nadal? [emoji39]

Jak tam plany na wieczór?

Ja pozmywałam podłogi, odciągnęłam mleczka na później dla małej na noc, wykąpalismy malutka i śpi mam nadzieje, ze do 21 da mi porobić, bo jeszcze chciałam poprasować jej ciuszki i wziąć prysznic i już odpoczynek ;)

Dzień leci za dniem, już 8 dni jesteśmy w domku [emoji5][emoji16][emoji173]️

IMG_1339.JPG
IMG_1340.JPG

Załączniki

• IMG_1339.JPG
    IMG_1339.JPG
    243,1 KB · Wyświetleń: 463
  • IMG_1340.JPG
    IMG_1340.JPG
    232,1 KB · Wyświetleń: 463
reklama
Po cc niestety to dłużej trwa. Ja już tu pisałam na w szpitalu na drugą dobę ledwo 16 ml odboagnelam z dwóch piersi. Dopiero w domu jak emocje padły to nagle mnie zalało. Także spokojnie :*
No to. oby się ruszyło, bo u mnie nawet nie ma jednej kropli [emoji16]
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje!!!

Do góry