reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak z innej beczki. Tak sobie myślę i patrzyłam na te wątki stare majowe czy kwietniowe mamy 2018 to one znikają. I nie można ich znaleźć. To my też znikniemy z czasem?!

reklama
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratuluję :) szybko poszło, można pozazdrościć, myślę, że każda by tak chciała ;) zdrówka dla Was :)

Ale fajowo :) u mnie został malutki :)

Za to nie mieszczę się w 80% ciuchów, bo powiększyły mi się biodra i piersi :o Jak tylko dojdę do siebie całkowicie, muszę wybrać się na zakupy i kupić wszystko [emoji16]

Po biustonosz też muszę iść. Pierwszy raz w życiu kupię bez push upu i rozmiar C. :D
Tylko denerwuje mnie , że jedna piers jest mniejsza i widać różnicę :(:(:(
Pokaż brzuszek :D tak dziwnie już nie ciazowo nie ?:D

Ja po badaniu kolejnym tym razem przez ordynatora. Niby przy przyjęciu miałam 1.5cm rozwarcia, teraz mam 3cm. Nie wiem czy wierzę w ta różnicę ale on mówi że zaczynam rodzić. Ja
Jakie śliczności❤❤❤
Gratulacje! Jak się czujesz?
czuje się super! W porównaniu do pierwszego porodu to ten jak bajka. Chodzę normalnie, trochę brzuch pobolewa, ale jest ok. Jak mały zaśnie to pójdę pod prysznic. Teraz się karmimy.

U mnie 10 dni po SN, jakoś tam powolutku schodzi po porodzie, ale nie przykładam do tego jakiejś dużej uwagi [emoji16] jem ile wlezie i za miesiąc będę myślała o jakims ruchu 2 razy w tyg w domu żeby poćwiczyć coś tam na brzuch, pośladki i uda i może 2 razy w miesiącu basen na rozluźnienie [emoji4]

Wy tez macie kobitki ta czarna linie wzdłuż brzuszka nadal? [emoji39]

Jak tam plany na wieczór?

Ja pozmywałam podłogi, odciągnęłam mleczka na później dla małej na noc, wykąpalismy malutka i śpi mam nadzieje, ze do 21 da mi porobić, bo jeszcze chciałam poprasować jej ciuszki i wziąć prysznic i już odpoczynek ;)

Dzień leci za dniem, już 8 dni jesteśmy w domku [emoji5][emoji16][emoji173]️

IMG_1339.JPG
IMG_1340.JPG

Załączniki

• IMG_1339.JPG
    IMG_1339.JPG
    243,1 KB · Wyświetleń: 459
  • IMG_1340.JPG
    IMG_1340.JPG
    232,1 KB · Wyświetleń: 460
reklama
Po cc niestety to dłużej trwa. Ja już tu pisałam na w szpitalu na drugą dobę ledwo 16 ml odboagnelam z dwóch piersi. Dopiero w domu jak emocje padły to nagle mnie zalało. Także spokojnie :*
No to. oby się ruszyło, bo u mnie nawet nie ma jednej kropli [emoji16]
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje!!!

Do góry