zanka200389
Fanka BB :)
Tak z innej beczki. Tak sobie myślę i patrzyłam na te wątki stare majowe czy kwietniowe mamy 2018 to one znikają. I nie można ich znaleźć. To my też znikniemy z czasem?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi napewno tez, w końcu nie od prady bolą każdej nocy [emoji23] Urodze, siostra przyjedzie to zrobimy przegląd szafy, ona pewnie się ucieszyTak to prawda [emoji16] ale serio powiem Wam, że nie sądziłam, że tak mi się biodra poszerzyły
Cudowny okruszek , najserdeczniejsze gratulacje dzielna mamo :-*Zobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry
Gratuluję szybko poszło, można pozazdrościć, myślę, że każda by tak chciała zdrówka dla WasOluś to bardzo terminowy i szybki chłopak dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Ale fajowo u mnie został malutki
Za to nie mieszczę się w 80% ciuchów, bo powiększyły mi się biodra i piersi Jak tylko dojdę do siebie całkowicie, muszę wybrać się na zakupy i kupić wszystko [emoji16]
Ja po badaniu kolejnym tym razem przez ordynatora. Niby przy przyjęciu miałam 1.5cm rozwarcia, teraz mam 3cm. Nie wiem czy wierzę w ta różnicę ale on mówi że zaczynam rodzić. Ja
czuje się super! W porównaniu do pierwszego porodu to ten jak bajka. Chodzę normalnie, trochę brzuch pobolewa, ale jest ok. Jak mały zaśnie to pójdę pod prysznic. Teraz się karmimy.Jakie śliczności❤❤❤
Gratulacje! Jak się czujesz?
Brawo. GratulacjeZobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry
No to. oby się ruszyło, bo u mnie nawet nie ma jednej kropli [emoji16]Po cc niestety to dłużej trwa. Ja już tu pisałam na w szpitalu na drugą dobę ledwo 16 ml odboagnelam z dwóch piersi. Dopiero w domu jak emocje padły to nagle mnie zalało. Także spokojnie :*
Gratulacje!!!Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.