reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm chodzić chodzę, ciężko ale daje radę, tylko z pokarmem gorzej. Na razie nic nie ma..
Przyjdzie pokarm spokojnie. Dostawiaj dzidzię tylko. Dziewczyna ode mnie z sali miała cc i pokarm przyszedł w 3 dobie a mówiła że już od 7 mca musiała chodzić z wkładkami w biustonoszu bo jej się lało. A po porodzie zanikł. Piersi miała konkretne a tu taki psikus. Ale przystawiała dzielnie, mały się darł wniebogłosy i musiała dać mm. Ale w 3 dobie ją zalało aż słychać było jak mały cmoka i łyka ☺

reklama
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje!! Ale super, ze tak szybko poszlo. Co ile mialas skurcze?

Ja caly czas bylam nastawiona na termin a teraz im blizej tym bardziej zaczynam watpic, ze maluch wyjdzie na czas ;) Chcialabym miec to juz za soba a z drugiej strony stresuje sie :D
Ja mam tak samo z jednej strony już bym chciała, a z drugiej się boje :p Pozwoliłam mężowi w końcu zrobic herbatę z liści malin, niech się cieszy :D a ja spróbuje czy to dobre i wg cos warte hehe

Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje! :) terminowy chłopak :)

To ja te płatki mam i leżą. Wkurzają mnie te paprochy co zostają :/
A to są takie jak chusteczki nawilżane. Tylko że suche. I albo na sucho ich używasz a jak na mokro chcesz to moczysz w wodzie i nie masz w tym chemii jak w tych gotowych nawilzanych
No to super bo ja w ciągu dnia to właśnie wodą z odrobiną mydełka bambino myje pupę.
A od kiedy mają być w Lidlu?

Witam w klubie poporodowych patykow.
Źle się czuję bo jestem chudsza niż przed ciąża.. Za niedługo to będę wyglądać jak przed ciąża z Aleksem. Jak kosciotrup. Jedyne co mi zostało to faldka skóry nad cięciem. Ale skóra się obkurczy i ani śladu nie będzie tylko potem blizna w postaci ledwo widocznej białej kreski. Zobacz załącznik 888155
No następna mnie stresuje z tą figurą.
Super☺

reklama
Do góry