reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyszła burza i moje dzieciaki odpadły [emoji23][emoji23]
Idę robić staremu obiad [emoji23] bo się przez końcówkę ciąży i dwa tygodnie wolnego mojego małżonka strasznie rozleniwiłam [emoji23]
IMG_20180814_154532.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_154532.jpg
    IMG_20180814_154532.jpg
    89,8 KB · Wyświetleń: 365
reklama
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje! ❤️ Kolejna szybka mamusia i szybki dzidziuś :) Odpoczywaj teraz

No właśnie skurcze w domu miałam co 8 minut w samochodzie co 6 a później co 5. Nie byłam do końca pewna czy to poród już wiec się zdziwiłam na te 8 cm bardzo
Ja pojechałam do szpitala jak miałam skurcze do 3-5 minut i miałam na 3 palce rozwarcie wtedy. Ale bardzo Cię bolało przy tych 8 cm? Jak nie byłaś pewna czy to poród.. rany ja przy 9 cm wyłam z bólu, płakałam i błagałam o cc. Aż mam ciarki jak sobie to przypomnę..
Dzielna dziewczyna☺

Jak by Ci duży brzuch został to też byś marudziła :D dobrze wyglądasz, a rana zaraz nie będzie widoczna :* ja bym się nią nie przejmowała, mogłabym mieć nawet na całą długość brzucha , to najpiękniejsze pamiatki, tak jak rozstępy np :)
Eee nie przejmuje się :D to jest tak nisko że bielizna zasłania :D ta po synu przy cc wycieli. I na jej miejscu jest nowa. I będzie ładniejsza. Bo w tej po synu było rozszerzenie i wglebienie. Ślad po saczku. A ta będzie cała cieniutka

reklama
Ty się nie stresuj [emoji23] też chwila moment wrócisz do stanu sprzed ciąży :D
Może i wrócę ale chwila moment to nie potrwa. Brzuszek miałam spory, chociaż widzę już różnice jak było od razu po porodzie. Tymi kilkoma małymi rozstępami z jednej strony już się nie przejmuję, ale ten cellulit na udach masakra.. po połogu planuje ćwiczyć z chodakowską.. chociaż trochę się boję bo za każdym razem co zaczęłam ćwiczyć po miesiącu okazywało się że jestem w ciąży ☺ a ja już więcej dzieci nie planuję..

Do góry