reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Gratulacje! Kolejna szybka mamusia i szybki dzidziuś Odpoczywaj terazOluś to bardzo terminowy i szybki chłopak dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Bajunia
Ja pojechałam do szpitala jak miałam skurcze do 3-5 minut i miałam na 3 palce rozwarcie wtedy. Ale bardzo Cię bolało przy tych 8 cm? Jak nie byłaś pewna czy to poród.. rany ja przy 9 cm wyłam z bólu, płakałam i błagałam o cc. Aż mam ciarki jak sobie to przypomnę..No właśnie skurcze w domu miałam co 8 minut w samochodzie co 6 a później co 5. Nie byłam do końca pewna czy to poród już wiec się zdziwiłam na te 8 cm bardzo
Dzielna dziewczyna☺
MalinaMalina
To znaczny postęp. Cieszysz się?A wiec. Sytuacja taka ze jutro na cięcie [emoji38][emoji38][emoji38]
Eee nie przejmuje się to jest tak nisko że bielizna zasłania ta po synu przy cc wycieli. I na jej miejscu jest nowa. I będzie ładniejsza. Bo w tej po synu było rozszerzenie i wglebienie. Ślad po saczku. A ta będzie cała cieniutkaJak by Ci duży brzuch został to też byś marudziła dobrze wyglądasz, a rana zaraz nie będzie widoczna :* ja bym się nią nie przejmowała, mogłabym mieć nawet na całą długość brzucha , to najpiękniejsze pamiatki, tak jak rozstępy np
zanka200389
Oczywiście [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38] jestem ciekawa jak będę się czuła po drugim cc czy tak jak po pierwszym to będę szczesliwa[emoji5][emoji5]To znaczny postęp. Cieszysz się?
majacyr
Gratulacje.Zobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry [emoji173]️
Niech się zdrowo chowa
Podejrzewam że będziesz czuła się lepiej niż po pierwszym ja czułam się super po pierwszym a teraz to w ogóle lajtOczywiście [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38] jestem ciekawa jak będę się czuła po drugim cc czy tak jak po pierwszym to będę szczesliwa[emoji5][emoji5]
zanka200389
To jestem jeszcze bardziej zadowolona [emoji4][emoji4][emoji4] ale wiadomo każdy organizm inny. Ale fakt ze u mnie wszystko się goi jak u psa no i mam wysoki próg bóluPodejrzewam że będziesz czuła się lepiej niż po pierwszym ja czułam się super po pierwszym a teraz to w ogóle lajt
reklama
Bajunia
Może i wrócę ale chwila moment to nie potrwa. Brzuszek miałam spory, chociaż widzę już różnice jak było od razu po porodzie. Tymi kilkoma małymi rozstępami z jednej strony już się nie przejmuję, ale ten cellulit na udach masakra.. po połogu planuje ćwiczyć z chodakowską.. chociaż trochę się boję bo za każdym razem co zaczęłam ćwiczyć po miesiącu okazywało się że jestem w ciąży ☺ a ja już więcej dzieci nie planuję..Ty się nie stresuj [emoji23] też chwila moment wrócisz do stanu sprzed ciąży