Lustysia
Fanka BB :)
Ja jeszcze daleko - 10 dniJa jeszcze jestemtermin za 2 dni ale chodzic po schodach jeszcze mi sie nie chce
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze daleko - 10 dniJa jeszcze jestemtermin za 2 dni ale chodzic po schodach jeszcze mi sie nie chce
![]()
Dziękuje :* co przybralam na brzuchu to po kilku dniach spadło. Myślałam , że będzie ciężko ale się udało heh. A ty nie gadaj głupot bo jesteś śliczna dziewczyna :*@klaudiaa975 Ile bym dała żeby tak wyglądać przed ciążą a po ciąży to już w ogóle marzenie![]()
Po cc niestety to dłużej trwa. Ja już tu pisałam na w szpitalu na drugą dobę ledwo 16 ml odboagnelam z dwóch piersi. Dopiero w domu jak emocje padły to nagle mnie zalało. Także spokojnie :*Hmm chodzić chodzę, ciężko ale daje radę, tylko z pokarmem gorzej. Na razie nic nie ma..
To ja te płatki mam i leżą. Wkurzają mnie te paprochy co zostają :/Od kiedy mają być? Ja używam teraz takich
Zobacz załącznik 888151
Kupiłam je w action. Ale nie jestem zadowolona bo zostawiają na pupie takie drobinki, nitki. A te tami dobre są?
Kiedy ja tak będę wyglądać. Na pewno nie za tydzień.. Bo Ty jakoś tydzień wcześniej niż ja urodziłaś. No super wyglądasz☺
Witam w klubie poporodowych patykow.Dziękuje :* co przybralam na brzuchu to po kilku dniach spadło. Myślałam , że będzie ciężko ale się udało heh. A ty nie gadaj głupot bo jesteś śliczna dziewczyna :*
A ja mam winde i akurat jak przyjedzie to przypominam sobie, ze mialam isc schodamiDla mnie chodzenie po schodach to masakrajak mąż idzie za mną to mnie za tyłek pcha żebym się wczołgała na górę
![]()
Ja caly czas bylam nastawiona na termin a teraz im blizej tym bardziej zaczynam watpic, ze maluch wyjdzie na czasJa jeszcze daleko - 10 dni [emoji14] ale wolałabym, żeby mąż był w domu jak ma się coś zacząć. Wiec liczę na to, ze najpóźniej w termin się urodzi![]()
Super gratulacje [emoji323] [emoji7] kolejny sierpniowy bobas na świecie [emoji7] [emoji7] [emoji7]Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopakdokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.