reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Od kiedy mają być? Ja używam teraz takich
Zobacz załącznik 888151
Kupiłam je w action. Ale nie jestem zadowolona bo zostawiają na pupie takie drobinki, nitki. A te tami dobre są?
To ja te płatki mam i leżą. Wkurzają mnie te paprochy co zostają :/
A to są takie jak chusteczki nawilżane. Tylko że suche. I albo na sucho ich używasz a jak na mokro chcesz to moczysz w wodzie i nie masz w tym chemii jak w tych gotowych nawilzanych

Dziękuje :* co przybralam na brzuchu to po kilku dniach spadło. Myślałam , że będzie ciężko ale się udało heh. A ty nie gadaj głupot bo jesteś śliczna dziewczyna :*
Witam w klubie poporodowych patykow.
Źle się czuję bo jestem chudsza niż przed ciąża.. Za niedługo to będę wyglądać jak przed ciąża z Aleksem. Jak kosciotrup. Jedyne co mi zostało to faldka skóry nad cięciem. Ale skóra się obkurczy i ani śladu nie będzie tylko potem blizna w postaci ledwo widocznej białej kreski.
IMG_20180814_152643.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_152643.jpg
    IMG_20180814_152643.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 413
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.

Załączniki

• IMG_20180814_151047.jpg
    IMG_20180814_151047.jpg
    953,6 KB · Wyświetleń: 179
Ja jeszcze daleko - 10 dni [emoji14] ale wolałabym, żeby mąż był w domu jak ma się coś zacząć. Wiec liczę na to, ze najpóźniej w termin się urodzi :)
Ja caly czas bylam nastawiona na termin a teraz im blizej tym bardziej zaczynam watpic, ze maluch wyjdzie na czas ;) Chcialabym miec to juz za soba a z drugiej strony stresuje sie :D

reklama
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Super gratulacje [emoji323] [emoji7] kolejny sierpniowy bobas na świecie [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Do góry