reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzien dobry,
my dziś od rana poza domem. W przyszły poniedziałek mamy wizytę w szpitalu zaraz po wizycie u gin, w sumie mieliśmy zrobic plan porodu, ale stwierdziły, ze jak już się zameldowaliśmy w szpitalu na porod to już nie trzeba, przywiezc tylko pozostałe dokumenty i wyniki badań, ktorych oni jeszcze nie maja. Zrobią jeszcze usg, sprawdza czy wszystko okej, szkoda ze wcześniej mnie nie chcieli zaprosić, a nie tak dwie wizyty w ciągu jednego dnia. No ale Przynajmiej będą mieli wszystko pod kontrola tu i tu.
W sklepie budowlanym mąż mnie woził na wózku [emoji23] Mina moja nie pocieszona z wiadomych już względów :p Byle do konca ;)
IMG_0572.JPG

Załączniki

• IMG_0572.JPG
    IMG_0572.JPG
    276,9 KB · Wyświetleń: 496
Kochane aniołki ❤️ jak się czujesz ? Co u Was ? Dajesz radę z dwoma maluchami ?

Tyle , że ona nie zaplakuje a zaczyna płakać normalnie .. biorę ja na ręce uspkojam i odkładam. Ale wykorzystałam twoja radę, jak zaczynała płakać to glaskalam glaskalam i w końcu usnęła. U mnie na łóżku ale zawsze to coś [emoji16]
Chyba będę musiała kupić ten kinderkratf , będę miała ja ją pod ręką przy łóżku przynajmniej. Do łóżeczka mam pół metra ale jednak nie ma tej bliskości , której jej brakuje widocznie .. Zobacz załącznik 887623
Ja dobrze się czuje , nic nie boli itp , mleczko leci :) wczoraj pobiłam mój rekord w odciąganiu mleczka bo 150 ml udało mi się ręcznie bez laktatora w pół godziny :D z dziećmi daje sobie narazie radę :) dzisiaj mala tylko je i śpi synek się bawił a ja umyłam 2 okna i zmieniłam zasłony i firany :)mąż wraca o 16 więc nie jest źle i też pomaga , no i moja mama pracuje co drugi dzień a jak jest w domu to daje nam zawsze gotowe obiady zajmie się synkiem jak musimy gdzieś jechać czy cos :) Malwinka ma czasem humory na wieczór że musi sobie z godzinę pomarudzic a potem się uśmiecha , mąż mówi że po mnie na te humory .. :D w nocy zazwyczaj tak ze 2-3 razy się budzi a po pierwszym takim przebudzeniu już śpi z nami w łóżku :)

Dziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.

My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?

@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .

reklama
Do góry