reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzien dobry,
my dziś od rana poza domem. W przyszły poniedziałek mamy wizytę w szpitalu zaraz po wizycie u gin, w sumie mieliśmy zrobic plan porodu, ale stwierdziły, ze jak już się zameldowaliśmy w szpitalu na porod to już nie trzeba, przywiezc tylko pozostałe dokumenty i wyniki badań, ktorych oni jeszcze nie maja. Zrobią jeszcze usg, sprawdza czy wszystko okej, szkoda ze wcześniej mnie nie chcieli zaprosić, a nie tak dwie wizyty w ciągu jednego dnia. No ale Przynajmiej będą mieli wszystko pod kontrola tu i tu.
W sklepie budowlanym mąż mnie woził na wózku [emoji23] Mina moja nie pocieszona z wiadomych już względów :p Byle do konca ;)
IMG_0572.JPG

Załączniki

• IMG_0572.JPG
    IMG_0572.JPG
    276,9 KB · Wyświetleń: 495
Kochane aniołki ❤️ jak się czujesz ? Co u Was ? Dajesz radę z dwoma maluchami ?

Tyle , że ona nie zaplakuje a zaczyna płakać normalnie .. biorę ja na ręce uspkojam i odkładam. Ale wykorzystałam twoja radę, jak zaczynała płakać to glaskalam glaskalam i w końcu usnęła. U mnie na łóżku ale zawsze to coś [emoji16]
Chyba będę musiała kupić ten kinderkratf , będę miała ja ją pod ręką przy łóżku przynajmniej. Do łóżeczka mam pół metra ale jednak nie ma tej bliskości , której jej brakuje widocznie .. Zobacz załącznik 887623
Ja dobrze się czuje , nic nie boli itp , mleczko leci :) wczoraj pobiłam mój rekord w odciąganiu mleczka bo 150 ml udało mi się ręcznie bez laktatora w pół godziny :D z dziećmi daje sobie narazie radę :) dzisiaj mala tylko je i śpi synek się bawił a ja umyłam 2 okna i zmieniłam zasłony i firany :)mąż wraca o 16 więc nie jest źle i też pomaga , no i moja mama pracuje co drugi dzień a jak jest w domu to daje nam zawsze gotowe obiady zajmie się synkiem jak musimy gdzieś jechać czy cos :) Malwinka ma czasem humory na wieczór że musi sobie z godzinę pomarudzic a potem się uśmiecha , mąż mówi że po mnie na te humory .. :D w nocy zazwyczaj tak ze 2-3 razy się budzi a po pierwszym takim przebudzeniu już śpi z nami w łóżku :)

Dziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.

My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?

@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .

reklama
Do góry