zanka200389
Fanka BB :)
Hmmm. Dostaje sterydy na pęcherzyki plucne 4 dawki po 12h wiec dopiero po dwóch dniach będą mnie cieli. Sterydy niby muszą dać jeśli rodzi się przez Cc przed terminem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak byłam Mała i Maja widać jakieś podobieństwo!? [emoji23] Zobacz załącznik 887768Zobacz załącznik 887769
Hmmm mi nie dawali nic .Hmmm. Dostaje sterydy na pęcherzyki plucne 4 dawki po 12h wiec dopiero po dwóch dniach będą mnie cieli. Sterydy niby muszą dać jeśli rodzi się przez Cc przed terminem.
Ja dobrze się czuje , nic nie boli itp , mleczko leci wczoraj pobiłam mój rekord w odciąganiu mleczka bo 150 ml udało mi się ręcznie bez laktatora w pół godziny z dziećmi daje sobie narazie radę dzisiaj mala tylko je i śpi synek się bawił a ja umyłam 2 okna i zmieniłam zasłony i firany mąż wraca o 16 więc nie jest źle i też pomaga , no i moja mama pracuje co drugi dzień a jak jest w domu to daje nam zawsze gotowe obiady zajmie się synkiem jak musimy gdzieś jechać czy cos Malwinka ma czasem humory na wieczór że musi sobie z godzinę pomarudzic a potem się uśmiecha , mąż mówi że po mnie na te humory .. w nocy zazwyczaj tak ze 2-3 razy się budzi a po pierwszym takim przebudzeniu już śpi z nami w łóżkuKochane aniołki jak się czujesz ? Co u Was ? Dajesz radę z dwoma maluchami ?
Tyle , że ona nie zaplakuje a zaczyna płakać normalnie .. biorę ja na ręce uspkojam i odkładam. Ale wykorzystałam twoja radę, jak zaczynała płakać to glaskalam glaskalam i w końcu usnęła. U mnie na łóżku ale zawsze to coś [emoji16]
Chyba będę musiała kupić ten kinderkratf , będę miała ja ją pod ręką przy łóżku przynajmniej. Do łóżeczka mam pół metra ale jednak nie ma tej bliskości , której jej brakuje widocznie .. Zobacz załącznik 887623
Ja jak byłam Mała i Maja widać jakieś podobieństwo!? [emoji23] Zobacz załącznik 887768Zobacz załącznik 887769
Super małe cudeńko <3My wychodzimy jutro. Wyniki się poprawiły, dziś były szczepienia, teraz obserwujemy zoltaczke. Pozdrawiamy:-)
Mi też nie. Ale to było cc na cito to też inaczej pewnie.Hmmm mi nie dawali nic .