reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 887617 @Ewka34 jak tam wyniki małej , ktore miałaś odebrać ze szpitala ? Wiadomo o co chodziło ? Jesli cos nie doczytałam to przepraszam ,ze pytam .

My jutro do południa powinnismy wyjsć do domku. Wszystkie badania przeidlowe , standardowo ubytek masy- bedzie co nadrabiać , bo Astrid jest niesamowitym szczypiorkiem lekkim jak piórko . Wszystko ma takie maleńkie . W ciagu dnia tylko je i spi za to w nocy robi sie aktywna :)

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Nie udzielalam sie od soboty hyhy ;) wyniki prawidlowe, drobnoustrojow nie wyhodowano :* dziekuje za pamiec :*

Astrid jest sliczna ❤❤❤❤

Zobacz załącznik 887617 @Ewka34 jak tam wyniki małej , ktore miałaś odebrać ze szpitala ? Wiadomo o co chodziło ? Jesli cos nie doczytałam to przepraszam ,ze pytam .

My jutro do południa powinnismy wyjsć do domku. Wszystkie badania przeidlowe , standardowo ubytek masy- bedzie co nadrabiać , bo Astrid jest niesamowitym szczypiorkiem lekkim jak piórko . Wszystko ma takie maleńkie . W ciagu dnia tylko je i spi za to w nocy robi sie aktywna :)

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Wspaniała [emoji7]

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Kochana ❤️ i ubranko chyba Twojej produkcji ?:)

A to moje spiochy , u babci najlepiej się śpi :DZobacz załącznik 887545 Zobacz załącznik 887544
Kochane aniołki ❤️ jak się czujesz ? Co u Was ? Dajesz radę z dwoma maluchami ?

Ale

Ale nie bierz jej od razu na ręce jak zacznie krzyczeć. Mój to nieraz krzyknie raz czy dwa ja siedzę na krześle przy łóżeczku i go głaskam po buzi i często zaraz się uspokaja. Chyba że zacznie już konkretnie krzyczeć to wtedy biorę znów do cyca
Tyle , że ona nie zaplakuje a zaczyna płakać normalnie .. biorę ja na ręce uspkojam i odkładam. Ale wykorzystałam twoja radę, jak zaczynała płakać to glaskalam glaskalam i w końcu usnęła. U mnie na łóżku ale zawsze to coś [emoji16]
Chyba będę musiała kupić ten kinderkratf , będę miała ja ją pod ręką przy łóżku przynajmniej. Do łóżeczka mam pół metra ale jednak nie ma tej bliskości , której jej brakuje widocznie ..
15341033763461371618226.jpg

Załączniki

• 15341033763461371618226.jpg
    15341033763461371618226.jpg
    889,1 KB · Wyświetleń: 492
reklama
Jaka malusia :) Piękna:)
A.jak rana po cc? Boli?
Jest coraz lepiej z każdym dniem . Nadal nie moge sie schylać mocno do dołu , ale resztę moge robić i tak jak @KatiNails od początku chodzę wyprostowana . Dzis zaczęłam troszke bardziej krwawić na dole , ale to dobrze moze macica szybciej sie obkurczy , bo mam wciaz duży brzuch .

Do góry