reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 887617 @Ewka34 jak tam wyniki małej , ktore miałaś odebrać ze szpitala ? Wiadomo o co chodziło ? Jesli cos nie doczytałam to przepraszam ,ze pytam .

My jutro do południa powinnismy wyjsć do domku. Wszystkie badania przeidlowe , standardowo ubytek masy- bedzie co nadrabiać , bo Astrid jest niesamowitym szczypiorkiem lekkim jak piórko . Wszystko ma takie maleńkie . W ciagu dnia tylko je i spi za to w nocy robi sie aktywna :)

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Nie udzielalam sie od soboty hyhy ;) wyniki prawidlowe, drobnoustrojow nie wyhodowano :* dziekuje za pamiec :*

Astrid jest sliczna ❤❤❤❤

Zobacz załącznik 887617 @Ewka34 jak tam wyniki małej , ktore miałaś odebrać ze szpitala ? Wiadomo o co chodziło ? Jesli cos nie doczytałam to przepraszam ,ze pytam .

My jutro do południa powinnismy wyjsć do domku. Wszystkie badania przeidlowe , standardowo ubytek masy- bedzie co nadrabiać , bo Astrid jest niesamowitym szczypiorkiem lekkim jak piórko . Wszystko ma takie maleńkie . W ciagu dnia tylko je i spi za to w nocy robi sie aktywna :)

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Wspaniała [emoji7]

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Kochana ❤️ i ubranko chyba Twojej produkcji ?:)

A to moje spiochy , u babci najlepiej się śpi :DZobacz załącznik 887545 Zobacz załącznik 887544
Kochane aniołki ❤️ jak się czujesz ? Co u Was ? Dajesz radę z dwoma maluchami ?

Ale

Ale nie bierz jej od razu na ręce jak zacznie krzyczeć. Mój to nieraz krzyknie raz czy dwa ja siedzę na krześle przy łóżeczku i go głaskam po buzi i często zaraz się uspokaja. Chyba że zacznie już konkretnie krzyczeć to wtedy biorę znów do cyca
Tyle , że ona nie zaplakuje a zaczyna płakać normalnie .. biorę ja na ręce uspkojam i odkładam. Ale wykorzystałam twoja radę, jak zaczynała płakać to glaskalam glaskalam i w końcu usnęła. U mnie na łóżku ale zawsze to coś [emoji16]
Chyba będę musiała kupić ten kinderkratf , będę miała ja ją pod ręką przy łóżku przynajmniej. Do łóżeczka mam pół metra ale jednak nie ma tej bliskości , której jej brakuje widocznie ..
15341033763461371618226.jpg

Załączniki

• 15341033763461371618226.jpg
    15341033763461371618226.jpg
    889,1 KB · Wyświetleń: 499
reklama
Jaka malusia :) Piękna:)
A.jak rana po cc? Boli?
Jest coraz lepiej z każdym dniem . Nadal nie moge sie schylać mocno do dołu , ale resztę moge robić i tak jak @KatiNails od początku chodzę wyprostowana . Dzis zaczęłam troszke bardziej krwawić na dole , ale to dobrze moze macica szybciej sie obkurczy , bo mam wciaz duży brzuch .

Do góry