miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzisiaj rano po nocy naliczyłam 8 pieluch zużytych [emoji5] rekord [emoji5]
Ja raz w ciągu dnia 17 pieluch [emoji1376][emoji38][emoji2][emoji87]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj rano po nocy naliczyłam 8 pieluch zużytych [emoji5] rekord [emoji5]
U mnie córka właśnie tych Mam używała. Teraz b też takie kupiłam. Zobaczyny co Leonardo na to .Dziękuje dziewczyny! Zamówiłam wlasnie ten smoczek Lovi, bedzie jutro.
Mam w domu smoczek MAM, ale mała nie chce go ssać, a myśle ze czasem mógłby sie przydać.
Mm nie, ale Twoje jak najbardziej.Będzie mleczna kąpiel, oki ale te mm tez? Czy nie ?
Kasiu,Półtora tygodnia po porodzie mogłam już obrączke założyć :*
Ja kupiłam dwa smoczki z aventa 0-2, od siostry z zawieszka dostałam dwa z lovi chyba 0-6 jak się nie myle, a mąż przyniósł wczoraj prezent z pracy i tam są dwa smoczki z nuka. Także mam z trzech firm, może któryś przypasuje naszemu dziecku...Dziękuje dziewczyny! Zamówiłam wlasnie ten smoczek Lovi, bedzie jutro.
Mam w domu smoczek MAM, ale mała nie chce go ssać, a myśle ze czasem mógłby sie przydać.
Ja tak samo mam.. I tak jestem w szoku, ze te moje paznokcie nie są w takiej złej kondycji jak Myslalam, ze będą. I bardzo szybko rosną. A pierścionek i obrączkę tez musiałam zdjąć już miesiac temu jak nagle spuchłamMi tak łyso bez paznokci i pierścionków ale jak mi zaczęły palce puchnąć to nie było innego wyjścia. Mam nadzieję że szybko się to uformuje po porodzie
Zdjęlam jakos w 6 miesięcu. Bo potem palce mi puchly i później bym nie dała rady już zdjąć [emoji23]Kasiu,
A nosilas obrączkę do końca ciąży czy nie? Bo ja nadal noszę i nie wiem czy ściągać ją jak będę szła szpitala czy nie [emoji12]
Ja kupiłam dwa smoczki z aventa 0-2, od siostry z zawieszka dostałam dwa z lovi chyba 0-6 jak się nie myle, a mąż przyniósł wczoraj prezent z pracy i tam są dwa smoczki z nuka. Także mam z trzech firm, może któryś przypasuje naszemu dziecku...
Przy okazji pokaże Wam co mąż dostał z pracy. Bardzo miły gest wśród współpracowników To jest taka sowa zrobiona z pieluszek jednorazowych, tetrowych, śliniaczków, skarpetek i oczy z gerberow Troszkę się zepsuła jak mój wracał z pracy... No i tam jest jeszcze butelka, te dwa smoczki i zawieszka na smoczek do tego jeszcze była kartka z podpisami od wszystkich i pieniążki, napisane było dla rodziców, ale będą dla małej na pampersy czy może leżaczek jakiś, zobaczymy co będzie potrzebne
Zobacz załącznik 887580
Ja ledwo ściągnęłam miesiac temu, dwa dni się męczyłam i próbowałam wszelkimi sposobami, aż nagle z bólem, ale udało się w sumie bez żadnych wspomagaczyZdjęlam jakos w 6 miesięcu. Bo potem palce mi puchly i później bym nie dała rady już zdjąć [emoji23]
Tak myśle, ale az szkoda rozpakowywać hehe Juz mamy drugi w tym stylu, a jeszcze mała się nie urodziła, jak tak dalej pójdzie to nie będzie gdzie tego układaćsuper prezent na pewno wszystko się przyda