reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziękuje dziewczyny! Zamówiłam wlasnie ten smoczek Lovi, bedzie jutro.
Mam w domu smoczek MAM, ale mała nie chce go ssać, a myśle ze czasem mógłby sie przydać.
Ja kupiłam dwa smoczki z aventa 0-2, od siostry z zawieszka dostałam dwa z lovi chyba 0-6 jak się nie myle, a mąż przyniósł wczoraj prezent z pracy i tam są dwa smoczki z nuka. Także mam z trzech firm, może któryś przypasuje naszemu dziecku...

Przy okazji pokaże Wam co mąż dostał z pracy. Bardzo miły gest wśród współpracowników :) To jest taka sowa zrobiona z pieluszek jednorazowych, tetrowych, śliniaczków, skarpetek i oczy z gerberow :D Troszkę się zepsuła jak mój wracał z pracy... No i tam jest jeszcze butelka, te dwa smoczki i zawieszka na smoczek :) do tego jeszcze była kartka z podpisami od wszystkich i pieniążki, napisane było dla rodziców, ale będą dla małej na pampersy czy może leżaczek jakiś, zobaczymy co będzie potrzebne :)

Ostatnia edycja:
Mi tak łyso bez paznokci i pierścionków ale jak mi zaczęły palce puchnąć to nie było innego wyjścia. Mam nadzieję że szybko się to uformuje po porodzie :)
Ja tak samo mam.. I tak jestem w szoku, ze te moje paznokcie nie są w takiej złej kondycji jak Myslalam, ze będą. I bardzo szybko rosną. A pierścionek i obrączkę tez musiałam zdjąć już miesiac temu jak nagle spuchłam :(

Ja kupiłam dwa smoczki z aventa 0-2, od siostry z zawieszka dostałam dwa z lovi chyba 0-6 jak się nie myle, a mąż przyniósł wczoraj prezent z pracy i tam są dwa smoczki z nuka. Także mam z trzech firm, może któryś przypasuje naszemu dziecku...

Przy okazji pokaże Wam co mąż dostał z pracy. Bardzo miły gest wśród współpracowników :) To jest taka sowa zrobiona z pieluszek jednorazowych, tetrowych, śliniaczków, skarpetek i oczy z gerberow :D Troszkę się zepsuła jak mój wracał z pracy... No i tam jest jeszcze butelka, te dwa smoczki i zawieszka na smoczek :) do tego jeszcze była kartka z podpisami od wszystkich i pieniążki, napisane było dla rodziców, ale będą dla małej na pampersy czy może leżaczek jakiś, zobaczymy co będzie potrzebne :)
Zobacz załącznik 887580

super prezent :D na pewno wszystko się przyda ;)

reklama
Do góry