reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A my lecimy na spacerek z 1,5 h, bo pogoda idealna z 26 stopni, przyjemne lekkie powietrze i wiaterek chłodny :) Zobacz załącznik 887464Zobacz załącznik 887465Zobacz załącznik 887466Zobacz załącznik 887467

Miłego dnia ;)

Później jemy obiadek ryż biały z tuńczykiem i warzywami chińskimi na patelni. Przewinąć, nakarmić małą i idziemy z tatusiem koło boiska posiedzieć i poczytać rozdział 1 miesiąc zycia.

A teraz pokusa Zobacz załącznik 887468
Jakie ładne zdjęcia :) śliczna ta Twoja malutka ❤️ u nas też pogoda super dzisiaj, taka idealna :)

A powiedz mi dajesz klin pod materac??
Tak pod materacem jest klin. I na materacu jeszcze podusia płaska i na podusi tetra żeby zabezpieczyć przed ulewaniem i wycierać od razu buzię.
15340910156281092379714.jpg

Załączniki

• 15340910156281092379714.jpg
    15340910156281092379714.jpg
    705,6 KB · Wyświetleń: 404
Czyli już się nauczyła dziadostwa ☺ ja to jak widzę że już nie je tylko trzyma w buzi to odkładam do łóżeczka i jak jeszcze marudzi to daje smoczek i raczej zasypia. Jak jeszcze marudzi to znów cyc i jak doje to wtedy raczej od razu zasypia w łóżeczku.
No to ja też biorę jak płacze , jak usnie przy cycku to też odkładam , czasem śpi a czasem krzyk i trzeba wziąć znowu ..

Załączniki

• IMG_20180812_130525.jpg
    IMG_20180812_130525.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 451
reklama
No moja wcxoraj skończyła 2 tyg. A odpadł na 8 dobę.
A jak pielęgnowałaś ten kikut? Mi położna środowiskowa kazała tym Tribioticiem smarować bo mówi że lekko czerwony jest ale w sumie wtedy to nie wysycha tylko takie śliskie wokół jest i przez to dłużej chyba będzie usychał.

Do góry