reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No właśnie ja czyszcze ciągle na zero. W takim razie też zostawię a jutro lekarz obejrzy na wizycie, bo czerwony też nie jest na szczęście. U nas kolejny problem się pojawił. Ulewanie, ale to tak mocne , że wszystko mokre , ona, kołderka itp. muszę kupić ten klin do łóżeczka, bo strach dziecko odłożyć do spania..
Klin fajna sprawa. Ja teraz kupiłam i jestem zadowolona. Z córką to musiałam książki podkładać pod nogi łóżeczka.

Spacerek ❤️❤️

squarequick_2018812175813340.jpg

Załączniki

• squarequick_2018812175813340.jpg
    squarequick_2018812175813340.jpg
    493,2 KB · Wyświetleń: 440
Nie daje mm. Daje swoje w butelce czasem.
Tylko , że ona czasem nie usnie przez kilka godzin , wisi na cycku i nic. Je i je. Przysnie, odłożę ja do łóżeczka lub obok siebie i wstaje i znowu krzyk. Dzisiaj usnelysmy jak leżała brzuszkiem na mnie, po pół godziny , odłożyłam i wstała z krzykiem.. najlepiej jak by ciągle była na rękach [emoji16]
Czyli już się nauczyła dziadostwa ☺ ja to jak widzę że już nie je tylko trzyma w buzi to odkładam do łóżeczka i jak jeszcze marudzi to daje smoczek i raczej zasypia. Jak jeszcze marudzi to znów cyc i jak doje to wtedy raczej od razu zasypia w łóżeczku.

My do pepuszka nie używaliśmy niczego, tutak tak położne polecają, po tygodniu odpadł.

Jakich smoczków używacie? Moja nie weźmie smoczka do buzi.

reklama
Do góry