Hehe nie no już nic nie gadam bo to bez sensu strasznie zażarta jesteś... nie umiem tego inaczej nazwaćSkupiam się i to bardzo, tak organizuje dzień, ze mam czas i sile na wszystko i nawet na telefon [emoji846][emoji846][emoji846] wiec dzięki za troskę [emoji4] ale daje rade bez niej to może wdech i wydech i ciśnienie odpuści ) albo mniej forum skoro tak Ci podnoszą ciśnienie pewnie moje wszystkie posty.
reklama
Gienio
Fanka BB :)
Kochana bardzo mocno trzymam kciuki , tak czy inaczej dzis /jutro twoje córcia bedzie na swiecie .Już po badaniu. Około 3 cm rozwarcia, Pan dr tak wymietosil szyjke że pierwszy raz poplakalam się z bolu. Miałam lewatywe...Ale wydaje mi się że tylko woda że mnie wyleciala;( może przez te moje kupkę problemy te bóle i crp podwyższone, możliwe???? Jezu muszę o tym powiedzieć. Zaraz antybiotyk na gbs podłącza i czekamy na rozwój... powinno pójść samo. Jak nie to cc.
E
Ewka34
Gość
Zmierze no zarabiscie sie zgraly moze kiedys ,gdy dorosna to sie spotkajaZmierz jutro swoją fajnie , że tak o jednym czasie nas zebrało na poród umawialysmy się na zimę ale nasze córki były łaskawe o tej samej porze wyjść jednak ale latem
G
gosc12
Gość
Mój też mi dogryzal, czasem był zły a czasem się śmiał ostatnio jak był to się pytał, " będziesz sobie siedziała na forum? Bo bym sobie pograł " [emoji16] a ja skakałam na piłce i pisałam sobie z Wami , prawie placzac , że jeszcze nie urodziłam. Kamil przychodził na buzi, sprawdzić jak się czuje a ja mu pokazywałam zdjęcia urodzonych już dzidziusiow i byłam zła , że jeszcze się nie zaczynaHahaha mój tez się ze mną droczy odnośnie forum mówi : ,, dziewczynyy muszę wam coś powiedziec” albo ,, byłem dziś na forum tatusiow i tak sobie pogadaliśmy ...” zawsze mi to robi jak siedzę na telefonie i czytam forum
G
gosc12
Gość
W niedzielę będa dwa tygodnie , ale zrobiłam już wcześniej no leci strasznie. Nie wiadomo kiedy. Dzień za dniem mi tak szybko mija , jeszcze gdybym noce całe spała to już w ogóle. I Kamil za tydzień się dowie kiedy wraca, a to będzie już trzy tygodnie jak wyjechał. Dopiero rodziłam a już tyle czasu minęło. Przy dziecku czas ucieka strasznieJuż 2 tygodnie :O ale ten czas leci jak szalony. Śliczna
E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy ja mojemu tez trulam stale o forum i dzieciaczkachMój też mi dogryzal, czasem był zły a czasem się śmiał ostatnio jak był to się pytał, " będziesz sobie siedziała na forum? Bo bym sobie pograł " [emoji16] a ja skakałam na piłce i pisałam sobie z Wami , prawie placzac , że jeszcze nie urodziłam. Kamil przychodził na buzi, sprawdzić jak się czuje a ja mu pokazywałam zdjęcia urodzonych już dzidziusiow i byłam zła , że jeszcze się nie zaczyna
G
gosc12
Gość
Nie widzę problemu fajnie w ogóle jak byśmy wszystkie na przyszły sierpień się spotkały z dzieciakamiZmierze no zarabiscie sie zgraly moze kiedys ,gdy dorosna to sie spotkaja
Meml
Mój cały czas mówi, żebyśmy przeniosły się na WhatsApp to będzie trochę bardziej prywatnie. Z dziewczynami z pierwszej ciąży przeniosłyśmy się po wszystkich porodach na forum prywatne. I w sumie lepiej się pisze jak na takim otwartym forum.Hyhyhyhy ja mojemu tez trulam stale o forum i dzieciaczkach
reklama
Kasiula8989
A mój gada ze mam przestać tyle pisać bo mi się telefon zapali haha