reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Skupiam się i to bardzo, tak organizuje dzień, ze mam czas i sile na wszystko i nawet na telefon [emoji846][emoji846][emoji846] wiec dzięki za troskę [emoji4] ale daje rade bez niej :) to może wdech i wydech i ciśnienie odpuści ;)) albo mniej forum skoro tak Ci podnoszą ciśnienie pewnie moje wszystkie posty.
Hehe nie no już nic nie gadam bo to bez sensu :D strasznie zażarta jesteś... nie umiem tego inaczej nazwać

reklama
Już po badaniu. Około 3 cm rozwarcia, Pan dr tak wymietosil szyjke że pierwszy raz poplakalam się z bolu. Miałam lewatywe...Ale wydaje mi się że tylko woda że mnie wyleciala;( może przez te moje kupkę problemy te bóle i crp podwyższone, możliwe???? Jezu muszę o tym powiedzieć. Zaraz antybiotyk na gbs podłącza i czekamy na rozwój... powinno pójść samo. Jak nie to cc.
Kochana bardzo mocno trzymam kciuki , tak czy inaczej dzis /jutro twoje córcia bedzie na swiecie .

Hahaha mój tez się ze mną droczy odnośnie forum:D mówi : ,, dziewczynyy muszę wam coś powiedziec” albo ,, byłem dziś na forum tatusiow i tak sobie pogadaliśmy ...” zawsze mi to robi jak siedzę na telefonie i czytam forum :D
Mój też mi dogryzal, czasem był zły a czasem się śmiał :p ostatnio jak był to się pytał, " będziesz sobie siedziała na forum? Bo bym sobie pograł " [emoji16] a ja skakałam na piłce i pisałam sobie z Wami , prawie placzac , że jeszcze nie urodziłam. Kamil przychodził na buzi, sprawdzić jak się czuje a ja mu pokazywałam zdjęcia urodzonych już dzidziusiow i byłam zła , że jeszcze się nie zaczyna :D

Już 2 tygodnie :O ale ten czas leci jak szalony. Śliczna :)
W niedzielę będa dwa tygodnie , ale zrobiłam już wcześniej :p no leci strasznie. Nie wiadomo kiedy. Dzień za dniem mi tak szybko mija , jeszcze gdybym noce całe spała to już w ogóle. I Kamil za tydzień się dowie kiedy wraca, a to będzie już trzy tygodnie jak wyjechał. Dopiero rodziłam a już tyle czasu minęło. Przy dziecku czas ucieka strasznie :)

Mój też mi dogryzal, czasem był zły a czasem się śmiał :p ostatnio jak był to się pytał, " będziesz sobie siedziała na forum? Bo bym sobie pograł " [emoji16] a ja skakałam na piłce i pisałam sobie z Wami , prawie placzac , że jeszcze nie urodziłam. Kamil przychodził na buzi, sprawdzić jak się czuje a ja mu pokazywałam zdjęcia urodzonych już dzidziusiow i byłam zła , że jeszcze się nie zaczyna :D
Hyhyhyhy ja mojemu tez trulam stale o forum i dzieciaczkach :D

reklama
Do góry