reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Skupiam się i to bardzo, tak organizuje dzień, ze mam czas i sile na wszystko i nawet na telefon [emoji846][emoji846][emoji846] wiec dzięki za troskę [emoji4] ale daje rade bez niej :) to może wdech i wydech i ciśnienie odpuści ;)) albo mniej forum skoro tak Ci podnoszą ciśnienie pewnie moje wszystkie posty.
Hehe nie no już nic nie gadam bo to bez sensu :D strasznie zażarta jesteś... nie umiem tego inaczej nazwać

reklama
Już po badaniu. Około 3 cm rozwarcia, Pan dr tak wymietosil szyjke że pierwszy raz poplakalam się z bolu. Miałam lewatywe...Ale wydaje mi się że tylko woda że mnie wyleciala;( może przez te moje kupkę problemy te bóle i crp podwyższone, możliwe???? Jezu muszę o tym powiedzieć. Zaraz antybiotyk na gbs podłącza i czekamy na rozwój... powinno pójść samo. Jak nie to cc.
Kochana bardzo mocno trzymam kciuki , tak czy inaczej dzis /jutro twoje córcia bedzie na swiecie .

Hahaha mój tez się ze mną droczy odnośnie forum:D mówi : ,, dziewczynyy muszę wam coś powiedziec” albo ,, byłem dziś na forum tatusiow i tak sobie pogadaliśmy ...” zawsze mi to robi jak siedzę na telefonie i czytam forum :D
Mój też mi dogryzal, czasem był zły a czasem się śmiał :p ostatnio jak był to się pytał, " będziesz sobie siedziała na forum? Bo bym sobie pograł " [emoji16] a ja skakałam na piłce i pisałam sobie z Wami , prawie placzac , że jeszcze nie urodziłam. Kamil przychodził na buzi, sprawdzić jak się czuje a ja mu pokazywałam zdjęcia urodzonych już dzidziusiow i byłam zła , że jeszcze się nie zaczyna :D

Już 2 tygodnie :O ale ten czas leci jak szalony. Śliczna :)
W niedzielę będa dwa tygodnie , ale zrobiłam już wcześniej :p no leci strasznie. Nie wiadomo kiedy. Dzień za dniem mi tak szybko mija , jeszcze gdybym noce całe spała to już w ogóle. I Kamil za tydzień się dowie kiedy wraca, a to będzie już trzy tygodnie jak wyjechał. Dopiero rodziłam a już tyle czasu minęło. Przy dziecku czas ucieka strasznie :)

Mój też mi dogryzal, czasem był zły a czasem się śmiał :p ostatnio jak był to się pytał, " będziesz sobie siedziała na forum? Bo bym sobie pograł " [emoji16] a ja skakałam na piłce i pisałam sobie z Wami , prawie placzac , że jeszcze nie urodziłam. Kamil przychodził na buzi, sprawdzić jak się czuje a ja mu pokazywałam zdjęcia urodzonych już dzidziusiow i byłam zła , że jeszcze się nie zaczyna :D
Hyhyhyhy ja mojemu tez trulam stale o forum i dzieciaczkach :D

reklama
Do góry