reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W ogóle to dziś mi się przypomniało że się zapisałam na sesję noworodkową którą się robi do 12 doby życia :D na śmierć o tym zapomniałam a już zaliczka wpłacona :p
ktoś też się zdecydował na taką pamiątkę?

Ja mam za darmo, bo mi zaproponowała dziewczyna, która wykonuje takie zdjęcia i wyglądają jak te profeska za 400 zł, a akurat kurs teraz dodatkowo specjalny skończyła i zaprosiła mnie i modelkę Kornelię hah :)

reklama
Ja mam za darmo, bo mi zaproponowała dziewczyna, która wykonuje takie zdjęcia i wyglądają jak te profeska za 400 zł, a akurat kurs teraz dodatkowo specjalny skończyła i zaprosiła mnie i modelkę Kornelię hah :)

Pochwał się fotkami jak już dostaniesz :D ja się już nie mogę doczekać tej sesji a Kacper jeszcze w brzuchu :p

Nie jestem nikogo marionetką i mam prawo odpowiedzieć na „zaczepki”, więc bez przesady. Nic nie zaczynam, nie będę biernie czytać i się uśmiechać jak ktoś probuje celowo zakończyć, ale nie do końca..

Ja po prosto będę czytała sobie forum i tyle, szkoda mi chyba nerwów, mleka dla małej itd. To nie jest tego warte :)

To szkoda nerwów czy będziesz odpowiadać na zaczepki? Masło maślane:)
Koniec tematu.

Ja nie jestem dodana do prywatnego. Nawet nie wiem jak się tam wchodzi [emoji16]
Mi jest obojętne , ale jak by dziewczyny chciały to czemu nie :)
W naszej grupie miałyśmy moderatorkę, która się tym zajela i otworzyła nowe forum i tam się zalogowaliśmy od nowa. Do tamtej grupy nikt z zewnątrz nie ma dostępu, więc nikt nas nie podczytuje i fajnie.

A ja z moim nie rozmawiam o forum wogole:) czasem mu powiem coś w stylu że ktoś pisał o chusteczkach czy pampersach fajnych i tyle.

Dzisiaj poprasowalam, potanczylam trochę z nadzieją że coś się ruszył. Skurcze jakieś tam ci jakiś czas są ale nie sądzę żeby coś się ruszylo.

Śmiałam się dzisiaj że synek czekał aż mumusia skończy wreszcie kocyk do fotelika i dzisiaj się dokonało wszystkie dziury na pasy zrobione więc już nic do szykowania nie ma :))

A ja z moim nie rozmawiam o forum wogole:) czasem mu powiem coś w stylu że ktoś pisał o chusteczkach czy pampersach fajnych i tyle.

Dzisiaj poprasowalam, potanczylam trochę z nadzieją że coś się ruszył. Skurcze jakieś tam ci jakiś czas są ale nie sądzę żeby coś się ruszylo.

Śmiałam się dzisiaj że synek czekał aż mumusia skończy wreszcie kocyk do fotelika i dzisiaj się dokonało wszystkie dziury na pasy zrobione więc już nic do szykowania nie ma :))

Pochwal się gotowym kocykiem :).

reklama
Do góry