reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też w tej większej miałam więcej mleka bo dzieciaki się szybciej z niej najadały. Ja laktatora używałam dopiero po 2-3 mies po porodzie i to sporadycznie kilka razy w miesiącu i też było tak, że z większej piersi ściągałam 2razy więcej mleka.

Jesteśmy już u rodziców. Jejku wieś to wieś: Cisza, spokój no i dom. Boże jak ja bym chciała mieć dom a nie mieszkanie w bloku...może kędyś się dorobimy a na razie jest jak jest.
To mnie uspokoilass :* dziękuje :)

Ojj ja też bym chciała dom. Wyjść przed , posiedzieć na powietrzu. Zrobił grila na kolację , dziecku zamontować chustawke, wysypać piaskownice, puścić wolno psa ❤️ marzenie ...

Nie kłóccie się dziewczyny ..
Na temat tego co pisałaś się nie wypowiadam. Już dziewczyny napisały , że źle sprecyzowałas wypowiedź.
A co do tego , że piszesz o swoim związku i jak miałaś jakiś problem to chciałaś się wygadać, wyżalić. To całkiem normalne. Całe dnie spędzamy praktycznie wszystkie tu ze sobą , dziewczyny według mnie są na prawdę dojrzałe i kochane. W wielu sprawach pomoga, doradza. Ja też dużo rzeczy o swojej rodzinie , o sobie napisałam. Wiele prywatnych spraw tu wyciągnęłam. Pewnie wiele z Was wyrobiło już sobie opinie na mój temat, jeśli chodzi o te sytuację które opisywałam. Ale było mi lżej , żadna z dziewczyn nie wyśmiała a wręcz przeciwnie.
Każda tu ma swój charakter, zdanie odmienne na kazdy temat .wymiencie się zdaniami, ale nie kłóccie , bo to nie warte :*
Nie po to jest to forum , żeby sobie dogryzać i wyciągać coś co się pisało w przeszłości. I trzeba też uważać jak co się pisze, bo tu nie da się wyczuć ironii , czy żartu. Kropka, przecinek nie zastapia emocji wymowy a później tylko nie potrzebne sprzeczki..
Jaka dojrzala wypowiedz ❤ :D

Ten fotel to ja wrzuciłam jako ciekawostkę. Nie żebym jakoś zachwalala swój szpital. Sama nie wiem czy chciałabym na nim rodzić, choć podejrzewam że jest bardzo dostosowany do potrzeb rodzącej która dodatkowo ma pilot od fotela i sobie może pozycję zmieniać ;) niemniej wygląda kosmicznie:D oto foty z pacjentka;)
Z pacjentka już nie tak strasznie wygląda :D

reklama
Do góry