Nie kłóccie się dziewczyny ..
Na temat tego co pisałaś się nie wypowiadam. Już dziewczyny napisały , że źle sprecyzowałas wypowiedź.
A co do tego , że piszesz o swoim związku i jak miałaś jakiś problem to chciałaś się wygadać, wyżalić. To całkiem normalne. Całe dnie spędzamy praktycznie wszystkie tu ze sobą , dziewczyny według mnie są na prawdę dojrzałe i kochane. W wielu sprawach pomoga, doradza. Ja też dużo rzeczy o swojej rodzinie , o sobie napisałam. Wiele prywatnych spraw tu wyciągnęłam. Pewnie wiele z Was wyrobiło już sobie opinie na mój temat, jeśli chodzi o te sytuację które opisywałam. Ale było mi lżej , żadna z dziewczyn nie wyśmiała a wręcz przeciwnie.
Każda tu ma swój charakter, zdanie odmienne na kazdy temat .wymiencie się zdaniami, ale nie kłóccie , bo to nie warte :*
Nie po to jest to forum , żeby sobie dogryzać i wyciągać coś co się pisało w przeszłości. I trzeba też uważać jak co się pisze, bo tu nie da się wyczuć ironii , czy żartu. Kropka, przecinek nie zastapia emocji wymowy a później tylko nie potrzebne sprzeczki..