reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hyhyhy kocham sowy ,mala tez widze ze lubi :D
dzieki ;) tez mi sie wydaje juz taka wieksza,a moze to mylne spostrzezenie :p
Ja dziś kupiłam w Castoramie nad łóżeczko sowy :p B9CC2AA7-BB6D-4EAB-9BE8-19593B84751F.jpeg

Załączniki

• B9CC2AA7-BB6D-4EAB-9BE8-19593B84751F.jpeg
    B9CC2AA7-BB6D-4EAB-9BE8-19593B84751F.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 139
reklama
Bez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.
Ja tez, za to moje ciśnienie najniższe 134/93 najwyższe 153/101 masakra nie wiem co mam o tym myśleć, może taki dzień, pogoda, zobaczymy co jutro będzie... nie chce rodzic z takim ciśnieniem :(

Jaka duża już jest :))
Dziekuje :*
Ja dziś kupiłam w Castoramie nad łóżeczko sowy :pZobacz załącznik 886898
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy IMAG5699.jpg jak zahipnotyzowana [emoji23]
Pewnie nie mylne. Moja też już się zmieniła i podrosła w ciągu tych prawie dwoch tygodni. :) Na przewijaku mam wypisane cm. Jutro ja położę i zmierze ile podrosła :D teraz sobie przypomniałam , że mam taki bajer na lozeczku :D
Hyhyhy ty masz bajer :D a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego :D [emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMAG5699.jpg
    IMAG5699.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 175
Wiecie co tak wam powiem że oglądam te cudne zdjęcia waszych malenstw i chyba jeszcze do mnie nie dochodzi że zaraz i mój wloczykij się pojawi i ja będę mieć takie puchate stworzonko. Serio dwa tygodnie temu miałam inne odczucia A teraz jakbym przestała wierzyć że on się w ogóle urodzi... to normalnie niewyobrażalne że chcąc nie chcąc powiedzmy w przeciągu tygodnia pojawi się ON i będzie pełnoprawnym członkiem rodziny;) może ja za mało na niego czekałam i za mało dbalam i wszystko na ostatni moment że takie odczucia... Sama nie wiem...
Przestan.. jak za malo.. slonce.. ty czekasz na niego 9 miesiecy ❤ zobaczysz ze maly zrobi wielkie wejscie smoka :D

Dziekuje :*

Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy Zobacz załącznik 886901 jak zahipnotyzowana [emoji23]

Hyhyhy ty masz bajer :D a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego :D [emoji23][emoji23]

A wiesz , że się właśnie zorientowałam , że mi mózg zjadło. W życiu bym nie wpadła , że przecież mozna metrowka dziecko zmierzyć. Gdyby nie Ty to bym się głowiła ile ta moja mała ma już cm ...... Hahahahahahahhaha

Alicja tak obserwuje jednorożce :D

reklama

Załączniki

• 0657D391-6799-4A89-8964-0C593EDEDB76.jpeg
    0657D391-6799-4A89-8964-0C593EDEDB76.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 137
Do góry