reklama
Meml
Fanka BB :)
Bez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.Eh. Nie dość , że małe to jeszcze krzywe [emoji16]
Co tak pozatym u Ciebie ? Jak się czujesz ?
G
gosc12
Gość
Pewnie nie mylne. Moja też już się zmieniła i podrosła w ciągu tych prawie dwoch tygodni. Na przewijaku mam wypisane cm. Jutro ja położę i zmierze ile podrosła teraz sobie przypomniałam , że mam taki bajer na lozeczkuHyhyhy kocham sowy ,mala tez widze ze lubi
dzieki tez mi sie wydaje juz taka wieksza,a moze to mylne spostrzezenie
Ja tez, za to moje ciśnienie najniższe 134/93 najwyższe 153/101 masakra nie wiem co mam o tym myśleć, może taki dzień, pogoda, zobaczymy co jutro będzie... nie chce rodzic z takim ciśnieniemBez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.
G
gosc12
Gość
Odpoczywaj jak najwięcej :* zbieraj siły :*Bez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.
E
Ewka34
Gość
Dziekuje :*Jaka duża już jest )
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy jak zahipnotyzowana [emoji23]Ja dziś kupiłam w Castoramie nad łóżeczko sowy Zobacz załącznik 886898
Hyhyhy ty masz bajer a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego [emoji23][emoji23]Pewnie nie mylne. Moja też już się zmieniła i podrosła w ciągu tych prawie dwoch tygodni. Na przewijaku mam wypisane cm. Jutro ja położę i zmierze ile podrosła teraz sobie przypomniałam , że mam taki bajer na lozeczku
Załączniki
Paulana
Fanka BB :)
Kochana moja młoda w 36 tygodniu miała już 3900 wiec jestem ciekawa ile teraz ma [emoji23]
O ja Cię to rzeczywiście też bym się martwiła
E
Ewka34
Gość
Przestan.. jak za malo.. slonce.. ty czekasz na niego 9 miesiecy ❤ zobaczysz ze maly zrobi wielkie wejscie smokaWiecie co tak wam powiem że oglądam te cudne zdjęcia waszych malenstw i chyba jeszcze do mnie nie dochodzi że zaraz i mój wloczykij się pojawi i ja będę mieć takie puchate stworzonko. Serio dwa tygodnie temu miałam inne odczucia A teraz jakbym przestała wierzyć że on się w ogóle urodzi... to normalnie niewyobrażalne że chcąc nie chcąc powiedzmy w przeciągu tygodnia pojawi się ON i będzie pełnoprawnym członkiem rodziny może ja za mało na niego czekałam i za mało dbalam i wszystko na ostatni moment że takie odczucia... Sama nie wiem...
G
gosc12
Gość
Dziekuje :*
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy Zobacz załącznik 886901 jak zahipnotyzowana [emoji23]
Hyhyhy ty masz bajer a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego [emoji23][emoji23]
A wiesz , że się właśnie zorientowałam , że mi mózg zjadło. W życiu bym nie wpadła , że przecież mozna metrowka dziecko zmierzyć. Gdyby nie Ty to bym się głowiła ile ta moja mała ma już cm ...... Hahahahahahahhaha
Alicja tak obserwuje jednorożce
reklama
U mnie będzie musiała ogladac leniwe szopy hahaDziekuje :*
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy Zobacz załącznik 886901 jak zahipnotyzowana [emoji23]
Hyhyhy ty masz bajer a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego [emoji23][emoji23]
Załączniki