reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zresztą ja cały porod miałam zamknięte oczy :D albo w sufit patrzyłam żeby lepiej skupić się na prawidłowym oddychaniu wtedy mniej boli ale to prawda , nie krzyczałam mniej bolalo , mam porównanie z pierwszego porodu gdzie nie skupiłam się na prawidłowym oddychaniu :)

Zółte rozmiar 1 i zielone rozmiar 2 , obydwie Pampers , szerokość ta sama , 2 troszkę dłuższe
IMG_20180809_164716.jpg
IMG_20180809_164707.jpg

Załączniki

• IMG_20180809_164716.jpg
    IMG_20180809_164716.jpg
    607,5 KB · Wyświetleń: 381
  • IMG_20180809_164707.jpg
    IMG_20180809_164707.jpg
    846,9 KB · Wyświetleń: 379
reklama
A ja dzisiaj po kolejnym ktg..i co?? Dupsko![emoji16] skurcze się pisały, ale takie jak ostatnio do 70... więc luzik. Nic się nie dzieje. Mimo, że czop mi odszedł i w ogóle[emoji4] rozwarcie dalej takie samo..[emoji16] lekarz kazał mi przyjść dzień po terminie na ktg[emoji16][emoji23][emoji23]

Do góry