GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ale smakowicie wyglada, mniamZobacz załącznik 886043
Dobrze mieć faceta, który lubi gotować [emoji5] i do tego kapusta kiszona [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale smakowicie wyglada, mniamZobacz załącznik 886043
Dobrze mieć faceta, który lubi gotować [emoji5] i do tego kapusta kiszona [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
No ja tez urodzilam w niedziele u mnie antybiotyk dają trzy razy dziennie a dziś jeden już odstawili to może jest szansa że jutro wyjdeW niedziele urodzilam,w czwartek wychodzilam antybiotyk podawany dozylnie dwa razy na dzien
Wlasnie ta glukoza mnie najbardziej dziwi, przecież cukier najlepiej jak najpozniej wprowadzac, bo jak dziecko pozna slodki smak to nie bedzie chcialo probowac innych smakow.Dziwne trochę że położne tak mowia bo kiedyś się wiele rzeczy robiło a teraz wiemy że tak się nie powinno. Wodę jeszcze tak ale przy mm ale glukozę?!
Avent elektrycznyDziewczyny jakie macie laktatory? Zastanawiam się nad zakupem ale nie wiem co wybrać..
Też rozwiązanie . Mojego męża siostra potrafiła wystawić pierś bez skrupułów wszędzie i przy wszystkich. Akurat mnie to razi i nie, że dziecko je tylko, ja inaczej podchodzę do wystawiania nagich części ciała. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi .Ale pierś można zasłonić nawet teraz robią takie fajne zasłonki zawieszane na szyję mamy ,dziecko i pierś są schowane a mama widzi od góry bąbelka
A może ją boli brzuszek, że tak płacze godzinami?Wiesz , wolę dać butelkę , nie robię tego chętnie, czuje się źle psychicznie , ale wolę żeby dziecko zjadło niż płakało godzinami bo się nie najadło lub nie spalo pół doby.. myślę , że z dwa razy na dobre jak dam butelkę , raz lub czasem w ogóle to nic złego. Zwłaszcza smoczkiem który musi sama ciągnąć żeby choć kropla poleciała. Może nie miałaś takich problemów z karmieniem, ja czasem wysiadam ze zmęczenia jak karmię godzinę , drugim cyckiem znowu godzinę , a mała znowu płacze ...
Ja nie mam doswiadczenia ale wiele razy slyszalam, ze karmienie to.nie jest zadna metoda antykoncepcyjnaPrzeczytałem dziś o tym że karmienie piersią może działać jak antykoncepcja pod kilkoma warunkami. Mam pytanie czy stosowana któraś z was ta metodę?
To zadna antykoncepcja!Przeczytałem dziś o tym że karmienie piersią może działać jak antykoncepcja pod kilkoma warunkami. Mam pytanie czy stosowana któraś z was ta metodę?