Meml
Fanka BB :)
Ja też mam taki stroj haha. Ale zaraz jedziemy zrobić zakupy to muszę się ubrać.Masakra.. u nas tez upal.. siedze w staniku i gatkach hyhy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam taki stroj haha. Ale zaraz jedziemy zrobić zakupy to muszę się ubrać.Masakra.. u nas tez upal.. siedze w staniku i gatkach hyhy
Ten sluz z zywa krwia byl i mi sie przykleil do reki [emoji23] bo wylecialo tego sporo takie 5cmx0.5cm fuuujjj.. [emoji23]Ale z krwią taką żywą? To pewnie ten czop [emoji16] Ja miałam ostatnio po badaniu plamienie 2 dni, ale ono było takie brązowe a nie czerwone
Co się z nami dzieje w tej ciazy. Czoło odpada ! [Emoji23] za niedługo całe się rozsypiemy [emoji23]Też mi się wydaje,że za długo jak po badaniu...tylko mogłyby dojść chociaż skromne skurcze... fajnie by było nie???
Mi chyba też odszedł kawałek czoła, tzn pasmo śluzu ale żółtego. Z synem nie odchodził.
Byloby milo ale najlepsze ze moj maz mialby radoche.. bo od tyg jej powtarza,i gada do brzucha ze do piatku ,w piatek wieczorem lub weekend juz moze wyjscSzykuje się
Coś czuję, że dzisiaj u Ciebie się zacznie [emoji16]Ten sluz z zywa krwia byl i mi sie przykleil do reki [emoji23] bo wylecialo tego sporo takie 5cmx0.5cm fuuujjj.. [emoji23]
To trzymam kciuki żeby się zaczęło coś konkretnie !Byloby milo ale najlepsze ze moj maz mialby radoche.. bo od tyg jej powtarza,i gada do brzucha ze do piatku ,w piatek wieczorem lub weekend juz moze wyjsc
Byloby super.. ale zobaczymy.. moze sie rozkreci..Też mi się wydaje,że za długo jak po badaniu...tylko mogłyby dojść chociaż skromne skurcze... fajnie by było nie???
Mi chyba też odszedł kawałek czoła, tzn pasmo śluzu ale żółtego. Z synem nie odchodził.
Co się wydarzyło na tym forum?@KatiNails cieszę się bardzo,że Maja nie taka malutka i że wszystko dobrze
Kto był dziś jeszcze na wizycie? Też wszystko ok?
Ja mam jutro ponowne USG-zobaczymy..
Generalnie dziś trochę mam smutniejszy dzień, myślę o tej sytuacji, która wydarzyła się na forum Sierpniowe Mamy na FB. Kto tam jest to wie..miałam się wylogować i w końcu tego nie zdążyłam zrobić.
Zaraz "Sprawa dla Reportera" oglądam co czwartek, czy ktoś oprócz mnie to jeszcze tak lubi i czeka co tydzień?