To u mnie Aleks 3650 i 55 cm i też podabnie. Chwilę chodził w 56. Chwilkę w 62. Potem dłużej w 68Moj syn ważył 3800 56 długi i 56 pochodzil ze 3-4tyg
reklama
Kochana co się dzieje?A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...
Paulana
Fanka BB :)
Ten sluz z zywa krwia byl i mi sie przykleil do reki [emoji23] bo wylecialo tego sporo takie 5cmx0.5cm fuuujjj.. [emoji23]
To ty dziewczyno leć na kontrolę jakaś bo żywa krew ma wiele oznak niebezpiecznych. Np odklejanie się łożyska.
E
Ewka34
Gość
Wez ja bym wziela spiochy i kaftanik ,chodzi o pepuszek te dwie rzeczy duzo ci nie zajma a tez mysle czy by czegos nie dopakowac..Spakowałam do szpitala ubranka tylko na 56. A moja mała może mieć przy porodzie ok 3500-3700. Myślicie , że powinnam dopakowac chociaż body na 62 ? Czy spodnie też ? Pajacyk ?
Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/Kochana co się dzieje?
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...
Co się dzieje? [emoji20][emoji20]
E
Ewka34
Gość
Spokojnie.. poobserwuje i pojedziemy teraz sie ustabilizowalo ,juz nie jest zywa krew tylko z tym sluzem byloTo ty dziewczyno leć na kontrolę jakaś bo żywa krew ma wiele oznak niebezpiecznych. No odklejanie się łożyska.
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy zobaczymy byloby super..co się dzieje?
@Ewka34 coś się rozkręca coś się rozkręca. Musisz urodzić w tym tyg ,bo ja w poniedziałek pisała,że czuję,że na pewno któraś z nas urodzi a tu lipa ;P
reklama
E
Ewka34
Gość
Co sie dzieje?A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...