martini87
Fanka BB :)
@Angelika22 gratuluje, synek jest cudny
Ja też nieogarnięta po domu chodzę włosy czeszę tylko po umyciu ale tak robiłam tez przed ciążą bo lokowane wlosy za czesaniem nie przepadają bo z ładnych loków robi się siano zazwyczaj chodze w sukienkach, ale ostatnio jak było chłodniej to zakładałam legginsy i zabrałam mężowi koszulkę bo w moje się już nie mieszcze mam dwie ciążowe ale szkoda mi ich do leżenia na kanapie i wole je oszczedzać na wyjścia do lekarzy czy wizyty gości itp a i nie noszę po domu stanika bo mały kopie mnie tak wysoko po żebrach, że mam wrażenie, że mu stanik przeszkadza a i mi wygodniej bez stanika poki co biust mam niewielki, siara mi też nie leci wiec nie potrzebuję nosić stanika będąc w domu ogarniam się tylko jak wychodzę albo spodziewam się gościA to ja na codzien to nawet czasami cały dzień włosów nie czesze tylko w kucyk albo kok hah. Po domu to outfit typu majtki + koszulka wygodna, która nie uciska brzucha, bo juz ciężko z nim xd a malowałam to się tydzień temu i to tylko dlatego, ze wychodziliśmy tam do znajomego na ta imprezę. Tak to len totalny u mnie również hah
Ostatnia edycja: