Angelika22
Fanka BB :)
Gratulacje! Piękny synek jak się czujecie?
Dziękujemy ja już wykapana , cewnik zdjęty , leżę i zajadam biszkopty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Piękny synek jak się czujecie?
Pojechaliśmy dziś po południu do makro..ja z ruchami jak hipopotam ledwo człapałam po tym magazynie i jak już zakupy powoli dobiegały końca to kazałam mojemu stanąć do kasy nr 1 czyli dla klientów ze złotą kartą - była tam najmniejsza kolejka a jak to w makro wiadomo że ludzie robią mega wielkie zakupy. Tak czy siak trochę postaliśmy w tej kolejce i jak przyszła nasza kolej to jeszcze nas kasjerka zje**** że stoimy do tej kasy jak mamy zwykłą kartę -.-
Ja nie [emoji14]Dziewczyny, a tak zmieniając temat...Czy któraś z Was przyjmuje jakiekolwiek probiotyki?[emoji16]
Dziękujemy ja już wykapana , cewnik zdjęty , leżę i zajadam biszkopty
No bo niby się powinno przez ostatni miesiąc.. Ale nie wiem czy to nie wymysł literatury. Chodzi o to, żeby zmniejszyć ryzyko alergii u dziecka po porodzie.
Ale mnie chodzi o alergię pokarmową[emoji23][emoji23][emoji16]Eeeh alergii to można dostać nawet od mokrych chusteczek jakie mamy używają do mycia pupy dziecka.
Na pokarmowa też nie dadzą to że Ty Bierzesz. Potem po porodzie jeśli dziecu będziesz dawać to prędzejAle mnie chodzi o alergię pokarmową[emoji23][emoji23][emoji16]
Coś takiego wyczytałam, dlatego pytam[emoji4]Na pokarmowa też nie dadzą to że Ty Bierzesz. Potem po porodzie jeśli dziecu będziesz dawać to prędzej
Ale mnie chodzi o alergię pokarmową[emoji23][emoji23][emoji16]
Albo, raczej jak napisała Kasia, odpowiednią florę bakteryjną[emoji4]
O, to smacznego czyli czujesz się chyba w miarę? Taka z Ciebie silna kobitka