reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cos mi sie pokickalo :D wydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je :D ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest? :)
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?
Dzisiaj parę razy marudna była ale tak ok nie jest najgorzej :) chwilami to się boje ja przebierac itp bo jest taka mała .

Jezeli im to sprawia przyjemnosc to czemu nie ;) fotogeniczni sa na pewno. Bardziej juz Laure kojarze, bo nie oglądam polskich seriali :D
No ja tez nie oglądam polskich seriali i dowiedziałam sie dopiero na sesji , ze gra Klementynke w serialu Na Wspólnej i teraz tez w jakimś nowym. A L&G sa awaryjni i jakby powiedzieli nie chcemy to nie , bo nie każde dziecko lubi stać przed aparatem zwłaszcza jak masa ludzi dookoła i każdy sie gapi .

Cos mi sie pokickalo :D wydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je :D ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest? :)
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?
Troszkę boli ale spokojnie da się wytrzymac . Mi mąż dzisiaj przywiozl a godz później dowiedziałam się że nie powinno się używać :D

reklama
Pojechaliśmy dziś po południu do makro..ja z ruchami jak hipopotam ledwo człapałam po tym magazynie i jak już zakupy powoli dobiegały końca to kazałam mojemu stanąć do kasy nr 1 czyli dla klientów ze złotą kartą - była tam najmniejsza kolejka a jak to w makro wiadomo że ludzie robią mega wielkie zakupy. Tak czy siak trochę postaliśmy w tej kolejce i jak przyszła nasza kolej to jeszcze nas kasjerka zje**** że stoimy do tej kasy jak mamy zwykłą kartę -.-

Do góry