reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, a tak zmieniając temat...Czy któraś z Was przyjmuje jakiekolwiek probiotyki?[emoji16]
Ja na zmianę biorę invag dopochwowy z provagiem doustnym:) w trakcie połóg i też to zamierzam brać. Biorę dlatego że byłam już 3 razy w szpitalu w tej ciazy a tam dużo bakterii. I jak miałam robiony posiew w szpitalu to wyszły mi tylko dobre bakterie -flora, te bakterie które są w priobiotyku.

Oliwia a jak tam Malwinka? Dalej sie ociaga z jedzeniem? :)
Malwinka od początku ładnie je :) zaraz po porodzie 10 min po zaczęła ssać . Była na ważeniu więc wszystko w porządku . Najada się z tych moich małych cycuszkow :D
Narazie nie mamy problemu z jedzeniem :)
Był dzisiaj fizjoterapeuta i te poduszki poporodowe całe nie są dobre , nam może wygodniej się siedzi ale to nie wpływa dobrze na dno miednicy .

W pierwszej chwili wydawało mi się że pytasz czy przyjmujemy narkotyki :D Możesz się domyślić jak bardzo się zdziwiłam.
Haha tyle tabsów się bierze, że to i tak nałóg[emoji16][emoji16]
Ja na zmianę biorę invag dopochwowy z provagiem doustnym:) w trakcie połóg i też to zamierzam brać. Biorę dlatego że byłam już 3 razy w szpitalu w tej ciazy a tam dużo bakterii. I jak miałam robiony posiew w szpitalu to wyszły mi tylko dobre bakterie -flora, te bakterie które są w priobiotyku.
Dzięki![emoji4]

reklama
Malwinka od początku ładnie je :) zaraz po porodzie 10 min po zaczęła ssać . Była na ważeniu więc wszystko w porządku . Najada się z tych moich małych cycuszkow :D
Narazie nie mamy problemu z jedzeniem :)
Był dzisiaj fizjoterapeuta i te poduszki poporodowe całe nie są dobre , nam może wygodniej się siedzi ale to nie wpływa dobrze na dno miednicy .
Cos mi sie pokickalo :D wydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je :D ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest? :)
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?

Do góry