reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 879572
Zobacz załącznik 879558
UA tętnica pępowinowa, MCAtetnica środkowa mózgu, AFI ilość płynu owodniowego.
Zobacz u siebie co masz a tu masz link do skrotow.
Link do: USG w ciąży: interpretacja wyniku. Rozszyfruj skróty w opisie USG
Nic takiego nigdy mi nie mierzą :( wypytam tego prywatnego lekarza na wizycie . Pocieszam sie , ze tez mam dosc mała głowę i nie mam raczej ;) żadnej wady genetycznej . To moja łepetyna - zaraz skasuje :-p dobra nie nakręcam sie - nic mi to nie da .Zobacz załącznik 879572

Nooo [emoji23] [emoji33]a jak stanął, a teraz jeszcze zaczą malec [emoji33] to chyba będę miała najmniejszy brzuch koniec końców.
No widzisz, taki Twój urok :) pamiętam jak wrzucałaś zdjęcie z takim brzuszkiem od góry przy stole jak coś robiłaś i ja się dopytywałam czy to Twój brzuszek bo ja wtedy to zupełnie płaska byłam [emoji16][emoji16][emoji16]

No widzisz, taki Twój urok :) pamiętam jak wrzucałaś zdjęcie z takim brzuszkiem od góry przy stole jak coś robiłaś i ja się dopytywałam czy to Twój brzuszek bo ja wtedy to zupełnie płaska byłam [emoji16][emoji16][emoji16]
I na dodatek niby w drugiej ciąży większy brzuch [emoji23] taaaaaaa jasne [emoji23]

Coś czuję że do jutra urodzisz :D ale musisz wziąść męża w obroty :D A jak masz te skurcze to masujesz sutki? Czy za bardzo Cię boli ten skurcz żebyś to robiła?
Nie pomyslalam o tych sutkach przy skurczu.. a jak mam skurcz to idzie w kregoslup i nogi.. zobaczymy za dwie godziny czy bedzie jakis.. chociaz powiem ci ze grylam te sutki od czasu do czasu ;)

reklama
Do góry