reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Faktycznie coś malutki, może ten kolor wyszczupla :D
Dla porównania [emoji14]
PicsArt_07-20-04.58.59.jpg

Załączniki

• PicsArt_07-20-04.58.59.jpg
    PicsArt_07-20-04.58.59.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 364
Nie [emoji14] nie ma opcji żebym wstała o tej porze i siedziała gdzieś w krzakach, robakach itp :D ja sobie pospalam do 11:30 , K dopiero teraz przyjechał, zły, bo nic nie złowił [emoji23]

Kochana ta Twoja córeczka [emoji173]️ chwal się zdjęciami, daj nam oczy nacieszyć [emoji173]️

Mam nadzieję , że rozmiar nie ma znaczenia..bo ja takie małe piersi, że wstyd wyciągnąć ze stanika żeby karmić [emoji16]

Bardzo ładnie wyglądasz :-*

100latek dla synka !!:*

Powodzenia !:-*

Mi w ciągu trzech dni strasznie się ulewa tego mleka, mam mokre koszule codziennie. Myślisz , że to coś znaczy ? Czy teraz może lecieć a po porodzie nagle będzie brak ?

Uwielbiam czytać o twojej córeczce :**
A jeszcze kilka dni temu pisalysmy i za nic w świecie byśmy nie pomyślały , że urodzisz na dniach [emoji5]

Mi mój masuje to brzuch się stawia, boli jak na okres ale po masażach ustaje :// jak sama masuje to nic się nie dzieje [emoji16]
Mysle, ze nie powinnas miec problemow a porod blisko :D mi nic nie cieknie ale po porodzie niby moze sie rozkrecic

reklama
Do góry