reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Faktycznie coś malutki, może ten kolor wyszczupla :D
Dla porównania [emoji14]
PicsArt_07-20-04.58.59.jpg

Załączniki

• PicsArt_07-20-04.58.59.jpg
    PicsArt_07-20-04.58.59.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 368
Nie [emoji14] nie ma opcji żebym wstała o tej porze i siedziała gdzieś w krzakach, robakach itp :D ja sobie pospalam do 11:30 , K dopiero teraz przyjechał, zły, bo nic nie złowił [emoji23]

Kochana ta Twoja córeczka [emoji173]️ chwal się zdjęciami, daj nam oczy nacieszyć [emoji173]️

Mam nadzieję , że rozmiar nie ma znaczenia..bo ja takie małe piersi, że wstyd wyciągnąć ze stanika żeby karmić [emoji16]

Bardzo ładnie wyglądasz :-*

100latek dla synka !!:*

Powodzenia !:-*

Mi w ciągu trzech dni strasznie się ulewa tego mleka, mam mokre koszule codziennie. Myślisz , że to coś znaczy ? Czy teraz może lecieć a po porodzie nagle będzie brak ?

Uwielbiam czytać o twojej córeczce :**
A jeszcze kilka dni temu pisalysmy i za nic w świecie byśmy nie pomyślały , że urodzisz na dniach [emoji5]

Mi mój masuje to brzuch się stawia, boli jak na okres ale po masażach ustaje :// jak sama masuje to nic się nie dzieje [emoji16]
Mysle, ze nie powinnas miec problemow a porod blisko :D mi nic nie cieknie ale po porodzie niby moze sie rozkrecic

reklama
Do góry