reklama
Kasiula8989
Fanka BB :)
Dzięki za info. Moja jednak też będzie klops. A powiedz mi rozwiązali wcześniej ciaze czy blisko terminu była
Byla 4 dni po terminie
Kasiula8989
Dzięki za info. Moja jednak też będzie klops. A powiedz mi rozwiązali wcześniej ciaze czy blisko terminu była
A ile Twoja ostatnio ważyła ze ma byc klopsik?
E
Ewka34
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zanka200389
Uwaga uwaga... 35 tydzień - 3700 [emoji54]A ile Twoja ostatnio ważyła ze ma byc klopsik?
miloscwczasachpopkultury
I lekarze mieli rację, ta.znajoma co Wam wczoraj pisałam urodziła Mały 4660
Smok
Wow, nieźle
Fiorna
Ale sytuacja
Dzwoni do mnie nieznajomy numer i odbieram i "dzień dobry tu kurier dhl czy zastanę panią w domu?" ja zdziwiona bo wszystko co zamawiałam już dawno doszło...taka trochę zmieszana odpowiadam że jestem w domu. Po 2 minutach pod dom podjeżdża kurier i daje mi paczkę zaadresowaną faktycznie na moje dane. Wzięłam to i otwieram a tu bęc torebka i przypomniało mi się że ostatnio oglądałam na allegro i zostawiłam aukcję otwartą na laptopie i mąż chyba zrobił mi prezent
Dzwoni do mnie nieznajomy numer i odbieram i "dzień dobry tu kurier dhl czy zastanę panią w domu?" ja zdziwiona bo wszystko co zamawiałam już dawno doszło...taka trochę zmieszana odpowiadam że jestem w domu. Po 2 minutach pod dom podjeżdża kurier i daje mi paczkę zaadresowaną faktycznie na moje dane. Wzięłam to i otwieram a tu bęc torebka i przypomniało mi się że ostatnio oglądałam na allegro i zostawiłam aukcję otwartą na laptopie i mąż chyba zrobił mi prezent
Załączniki
reklama
Hahahaha [emoji7]Ale sytuacja
Dzwoni do mnie nieznajomy numer i odbieram i "dzień dobry tu kurier dhl czy zastanę panią w domu?" ja zdziwiona bo wszystko co zamawiałam już dawno doszło...taka trochę zmieszana odpowiadam że jestem w domu. Po 2 minutach pod dom podjeżdża kurier i daje mi paczkę zaadresowaną faktycznie na moje dane. Wzięłam to i otwieram a tu bęc torebka [emoji14] i przypomniało mi się że ostatnio oglądałam na allegro i zostawiłam aukcję otwartą na laptopie i mąż chyba zrobił mi prezent [emoji14]
Zobacz załącznik 879412