Dorota14
Zaangażowana w BB
Super wieści Gratulacje!!!!Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści Gratulacje!!!!Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Będzie dobrze :*Jednak cc w znieczuleniu ogólnym boja się ze wystąpi zespół HELLP oraz mam za mało płytek krwii
Narazie ok już lepiej jak wczoraj wkoncu sama chodzić po malu do łazienki. Teraz sie karmimy malą trochę przymyli pod kranem pupę i głowę bo bo długie włoski to po podudzie trzeba było wkoncu . Położna pokazała jak dbac o pępek i najlepiej żeby dupkę przebywać woda niż chusteczki chemią . Wkoncu ubrałam ja dzisiaj w moje ciuszki i body na 56 jest duuze ..@oliwiapatrycja jak się czujecie??
Wiem.. ale juz mi sie ryczec chce taki dzien mam chyba po prostu..Nie dziwię Ci się. Bo to męczy takie czekanie. Tyle objawów porodowych plus szyjka, rozwarcie... a tu nic więcej się nie dzieje.
Ja mówię właśnie tak, że przez te bóle itp to mógłby się już rodzić, a jak jeszcze nie jego pora i jeszcze chce posiedzieć w brzuchu to niech się bóle uspokoją. Albo w jedną albo w drugą
Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ja sobie tłumaczę, że z każdym dniem jesteśmy bliżej na pewno [emoji16]
Mi właśnie położna kazała masować sutki jak rodziłam , to maz mi masował a potem przyszła za parę min i mówi ooo ładnie pomogłoMasuj sutki, widzialam na innym forum ze dziewczynie to pomogło
Na skurcze tak?Mi właśnie położna kazała masować sutki jak rodziłam , to maz mi masował a potem przyszła za parę min i mówi ooo ładnie pomogło
My mieszkamy na górze i też bardzo szybko się mieszkanie nagrzewalo. Jak jest mocne słońce to spuszczam rolety zewnętrzne i siedzę w takim półmroku, żeby aż tak się nie nagrzewalo.Jak upał to tez źle, u mnie wtedy nie da się wytrzymać w mieszkaniu
Tak że przyspiesza wszystkoNa skurcze tak?
[emoji108]Mi właśnie położna kazała masować sutki jak rodziłam , to maz mi masował a potem przyszła za parę min i mówi ooo ładnie pomogło