G
gosc12
Gość
Nie nie ma opcji żebym wstała o tej porze i siedziała gdzieś w krzakach, robakach itp ja sobie pospalam do 11:30 , K dopiero teraz przyjechał, zły, bo nic nie złowił [emoji23]O Matko[emoji16] wiem, że pasja pasją, ale nie skumam tych facetów nigdy[emoji16] nikt w życiu by mnie nie wyciągnął w środku nocy, żeby siedzieć gdzieś w ciemnościach i czekać aż się coś złowi[emoji16] Byłaś kiedyś Klaudia z Kamilem na rybach tak o świcie?[emoji16][emoji16]
Ja o tej porze to mogę jedynie z imprezy do domu wracać [emoji16]
Kochana ta Twoja córeczka chwal się zdjęciami, daj nam oczy nacieszyćSsie ładnie chuciaz mam małe cycki b/c moze jeszcze nie mam pokarmu mega dużo ale narazo wystrcza, najada się bo nie płacze i ładnie pospala od 19 do 23 później znów possala raz z jednej raz z drugiej piersi pokręciło się i znów śpi .A np te kobiety z sali mają wielkie cyce i mają problem już były na dokarmianiu alko problem z chwytaniem. Także nie o rozmiar tutaj chodzi
Mam nadzieję , że rozmiar nie ma znaczenia..bo ja takie małe piersi, że wstyd wyciągnąć ze stanika żeby karmić [emoji16]I ja wyprawilam męża i córkę i się zbieram do życia.
Laktacja to temat rzeka dziewczyny, chciałam powiedzieć że te co mają małe piersi niech się tym nie stresują ja mam A i przy córce miałam problemy z laktacja dopiero później a nie na początku . Nigdy siary na oczy nie wiedziałam a piersi mi nie urosły. Młoda w szpitalu była dokarmiana raz że strzykawki i tyle. Więc rozmiar nie ma znaczenia.
Ja też biorę tantum rosa i po porodzie rozróbie go w butelce z dziubkiem i będę używać przy każdej wizycie w toalecie. Tak samo robiłam po pierwszym porodzie i u nas polozn tak polecają.
Bardzo ładnie wyglądasz :-*Dzień dobry wszystkim☺
Witam się przy piątku. Mąż dzisiaj wraca z pracy. Jeszcze raz pojedzie na przyszły tydzień i będzie miał już urlop i będziemy czekać na Małego☺ także ja do końca lipca nie rodzę bo mnie nie miałby kto na porodówkę zawieźć☺
Dzisiaj w planach mam pranie ubranek bo mi koleżanka jeszcze wczoraj doniosła dwie siaty. Na obiad robię leniwe ze śmietaną, cukrem i cynamonem. Moje dziecko uwielbia ☺
A tak w ogóle to kończę dziś 36 tc, jutro zaczynam 37☺
Miłego dnia ☺
Moja talia bąka☺
Zobacz załącznik 879320
100latek dla synka !!:*A tak wogole mój robak dziś kończy 4 lata [emoji7] w sumie skończył o 1.35 w nocy [emoji7]Zobacz załącznik 879323
Powodzenia !:-*Witajcie , ja dziś rodzę [emoji5] najpierw zaczynamy od oxy jak nie pójdzie to cc . Jestem już zdana na lekarzy . Nadciśnienie , białko w moczu , obrzęki , łożysko zniszczone oraz mały przybrał Max 80g przez 2 tyg . Lekarz mówi ze nie ma co czekać , 37+2 proszę o kciuki a mam nadzieje kolejny raz wchodząc na forum będę mamusia [emoji7]
Mi w ciągu trzech dni strasznie się ulewa tego mleka, mam mokre koszule codziennie. Myślisz , że to coś znaczy ? Czy teraz może lecieć a po porodzie nagle będzie brak ?A mleko mialas juz przed porodem czy dopiero po dostalas?
Uwielbiam czytać o twojej córeczce :**Narazie ok już lepiej jak wczoraj wkoncu sama chodzić po malu do łazienki. Teraz sie karmimy malą trochę przymyli pod kranem pupę i głowę bo bo długie włoski to po podudzie trzeba było wkoncu . Położna pokazała jak dbac o pępek i najlepiej żeby dupkę przebywać woda niż chusteczki chemią . Wkoncu ubrałam ja dzisiaj w moje ciuszki i body na 56 jest duuze ..
A jeszcze kilka dni temu pisalysmy i za nic w świecie byśmy nie pomyślały , że urodzisz na dniach [emoji5]
Mi mój masuje to brzuch się stawia, boli jak na okres ale po masażach ustaje :// jak sama masuje to nic się nie dzieje [emoji16]Ile czasu masowaliscie? bo moje chyba jakies nie czule sa :/