Kaszanka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Super ze wrocil zadowolony oby mu sie udalo [emoji173]
Zloty ser?
Widze mania na kaszanke jest
reklama
G
gosc12
Gość
U mnie się kupuje tylko dla psaKaszanka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czasem K zje ale rzadko. Ja od kad się dowiedziałam ja byłam mała , że to krew i kasza to więcej nawet nie powachalam [emoji23]
To u mnie dziś mama była. I mówię jej : mamo nie wiem co mnie dzisiaj jest ale jak chodzę to się czuje jakbym potrzebowała do kibelka na "2". A ona do mnie : no to może się już u Ciebie zaczynać. Ze u niej to był jeden z pierwszych objawów przedporodowych [emoji33]Ojesu pierożki... chodzą za mną od rana, tylko że z mięskiem, cebulka kiełbaską.. mam ślinotok [emoji85]
U mnie forma jest poniżej poziomu, jak chodzę to czuje małą baaardzo nisko, jak leżę to czuje bolące plecy i w kroku, do tego cmi jak na okres, boje sie ze cos sie zaczyna dziać, a mąż Mariano Italiano we Włoszech[emoji35]
Chyba ze to normalne zjawiska?[emoji3]
G
gosc12
Gość
U mojej mamy też to był objaw porodu prawie urodziła siostrę na toalecie bo myślałam , że chce jej się 2To u mnie dziś mama była. I mówię jej : mamo nie wiem co mnie dzisiaj jest ale jak chodzę to się czuje jakbym potrzebowała do kibelka na "2". A ona do mnie : no to może się już u Ciebie zaczynać. Ze u niej to był jeden z pierwszych objawów przedporodowych [emoji33]
A co do pierogów spróbujcie sandomierskich.
Z serem żółtym i szynka one są.
Ściera się na grubych oczkach ser żółty i wędline (najlepiej jakas tłusta konserwowa), można dodać jakieś przyprawy wg uznania ale ja nie dodaje. Uwielbiam!! Tylko trzeba na świeżo, na ciepło jeść bo jak ser stezeje to już nie to samo.
To są po ruskich moje ulubione Pierogi [emoji7]
Ściera się na grubych oczkach ser żółty i wędline (najlepiej jakas tłusta konserwowa), można dodać jakieś przyprawy wg uznania ale ja nie dodaje. Uwielbiam!! Tylko trzeba na świeżo, na ciepło jeść bo jak ser stezeje to już nie to samo.
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
A ja dostalam wyplate wiec zaraz sie zbieram do pepco. W rossmanie dokupie reszte rzeczy do szpitala i sol do stopek i bede moczyc[emoji7][emoji7][emoji7] cos jeszcze bym zjadla, bo w domu mam zrobione filety z kurczaka ale nie mam na nie ochoty. Moze Macdonald albo cos? sama nie wiem na co mam ochotę ale na cos na pewno
E
Ewka34
Gość
To chyba tylko ja je sprobuje jesli zrobieA co do pierogów spróbujcie sandomierskich.
@KatiNails - z tego co wiem to cieśninie na '2' to chyba częsty objaw zbliżającego się porodu, a już szczególnie jak jest pełne rozwarcie i laska mówi że musi kupe to położne już wiedzą że idą parte Ale z drugiej strony czasem dzieciaki nam tak uciskają flaczek po prostu, a poród wcale niebliski mój synek czasem tak się ułoży i rękami gmera że właśnie czuję parcie w jelicie grubym. Jakby coś się działo u Ciebie to daj znać koniecznie!
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Widziałaś ten materiał z uwagi ? Zobacz hahahaU mojej mamy też to był objaw porodu prawie urodziła siostrę na toalecie bo myślałam , że chce jej się 2
reklama
E
Ewka34
Gość
Masakra..Widziałaś ten materiał z uwagi ? Zobacz hahaha