reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To u mnie dziś mama była. I mówię jej : mamo nie wiem co mnie dzisiaj jest ale jak chodzę to się czuje jakbym potrzebowała do kibelka na "2". A ona do mnie : no to może się już u Ciebie zaczynać. Ze u niej to był jeden z pierwszych objawów przedporodowych [emoji33]

zebysmy wszystkie sie nie rozpakowaly przed sierpniem [emoji23]
Ale fakt ciśnienie na dół jest, na „2" to chodzę kilka razy dziennie, a na siku to mam wrażenie ze co chwile. Jeszcze mała ciagle kopała po prawej stronie po boku albo pod żebrami a teraz po lewej skrajnej stronie, ja nie wiem co ona wyprawia [emoji30]

Dwa tygodnie zleca szybko a chwila rozłąki dobrze Wam zrobi :) babcia się nacieszy wnuczka, Marta się wybawi , trochę skorzysta z wakacji :) a Ty jesteś ciągle leżąca przez tą szyjkę ? Nie dasz rady jechać na występ z tego powodu tak ?
Tak leżę i jedynie chodzę po mieszkaniu. Wolę nie ryzykować. Dzisiaj dotrwalam do skończonego 34 tyg i to jest mój mały sukces :).

zebysmy wszystkie sie nie rozpakowaly przed sierpniem [emoji23]
Ale fakt ciśnienie na dół jest, na „2" to chodzę kilka razy dziennie, a na siku to mam wrażenie ze co chwile. Jeszcze mała ciagle kopała po prawej stronie po boku albo pod żebrami a teraz po lewej skrajnej stronie, ja nie wiem co ona wyprawia [emoji30]
Właśnie ja dwójki nie robię [emoji23] tzn to uczucie jakby mi się chciało to wcale nie jest tak że chce mi się tą dwójkę... A zatwardzen też nie mam..
Mam nadzieje ze jeszcze ze dwa tygodnie posiedzi. Żeby tak 36+4 przynajmniej było. 37+0.

reklama
A ja się chyba naszą Ankan zestresowałam dzisiaj bo już 3 razy byłam na 2. Jak pomyślałam , że miałyby mi wody teraz odejść to czuję panikę. Ona ma termin równo ze mną. Eh.. w pierwszej ciąży to nie mogłam się doczekać końca i nic się nie bałam. A teraz.. masakra.. i brzuch mi cały dzień twardnieje.

Do góry