Tak jak pisałam wyżej złotówka za złotówkęGdzieś czytałam ostatnio ze jak sie ma większy dochód to rodzinne jest zmniejszane o tą nadwyżkę.
W ogole to te progi to dramat :/
reklama
Wiem, tam generalnie fajnie bo nie majac karty przy sobie to później można paragon dodać i licza się punkty do puzzli
A my nic nie dostaniemy ani 1 zl i takie super Państwo mamy
Nie jesteś sama, my tez nie
To jest masakra powiem Ci szczerze. Bo to głupie 500+ PRZYNAJMNIEJ moim zdaniem powinno się każdemu dziecku należeć. A nie 'wybrańcom'.Wiem, tam generalnie fajnie bo nie majac karty przy sobie to później można paragon dodać i licza się punkty do puzzli
A my nic nie dostaniemy ani 1 zl i takie super Państwo mamy
Lustysia
Fanka BB :)
Tam napisali zalecenia i jeśli chodzi o pranie minky i bawełna to temp 30 stopni i wirowanie do 800 obrotów. Ale to jest ogromne, muszę to spróbować pościskać jakos... Nic Ci się z tym nie stało? W sensie czy nie zmienil kształtu albo czy wypełnienie nie zbiło się w jedna kupeJa prałam kokon. A mam małą pralkę, bo 6kg. Prałam tak, jak ubranka dziecka[emoji4]
Anulaa88
Wiesz co, u mnie nie[emoji4] ja nawet chyba kokon na 600 obrotów puściłam[emoji4]Tam napisali zalecenia i jeśli chodzi o pranie minky i bawełna to temp 30 stopni i wirowanie do 800 obrotów. Ale to jest ogromne, muszę to spróbować pościskać jakos... Nic Ci się z tym nie stało? W sensie czy nie zmienil kształtu albo czy wypełnienie nie zbiło się w jedna kupe
Kasiula8989
Rodzinne to 95 zł do 4 roku życia. Od 5 roku życia to coś ponad 100 zł na dziecko.
I jeśli to rodzinne Ci się należy to i ten dodatek do rodzinnego 1000 zł. Ale próg dochodowy jest niski bo 674 zł netto na osobę miesięcznie
Ok wszystko wiem. Dzięki bardzo
oliwiapatrycja
Anulaa88
No to super [emoji16] pochwal się potem[emoji16]Właśnie dzwonił pan ze sklepu dziecięcego że nasza fura jest już do odebrania
Zaraz zjemy gołąbki, mój się ogarnie, skoczymy do bankomatu i odbierzemy nasz pojazd ale mi humor poprawili już mi nawet zgaga nie przeszkadza
reklama
madziula92
Ale super ja też się już doczekać nie mogę jak pojedziemy po wózek juz czeka na nas ale mąż stwierdził, że nie ma w mieszkaniu miejsca i pojedziemy końcem lipcaWłaśnie dzwonił pan ze sklepu dziecięcego że nasza fura jest już do odebrania
Zaraz zjemy gołąbki, mój się ogarnie, skoczymy do bankomatu i odbierzemy nasz pojazd ale mi humor poprawili już mi nawet zgaga nie przeszkadza