reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ha ha ale nas wzięło ja tez dziś w nocy zamówiłam materac. Jaki kupiłaś ?
Ja biorę prenatal duo +dha I będę brała conajmniej do końca połogu a może i do końca kp.

W zeszłym tygodniu było - 50% i - 20% z kartą Smyk a od dziś - 50% i - 25% z kartą :) dołożyli 5% więcej rabatu

Śliczne rzeczy :)

Ja też zaszalalam i zamówiłam w smyku w poniedziałek za 200 zł i czekam na paczkę bo powyżej 200 za darmo dostawa do domu :) ale widzę, że dziś juz połowy rzeczy nie ma z tego co zamawialam. Pochwalę się jak przyjdzie paczka
A kartkę smyk tylko w skepie można wyrobić sobie czy też przez internet? :)

reklama
W moich rejonach dostają 28 jakoś tak , a ciekawe czy jak mała urodzi się np przed tym 28 np 20 czy też będzie za lipiec . Chociaż czuje że raczej w terminie się urodzi nie szybciej :D
Musi być przynajmniej pół miesiąca. Moja się urodzi 13 sierpnia to będę za sierpień miała na nią 250 zl :)

Hmm w podróży samochodem jakiejś takiej dłuższej to może i rzeczywiście fajna :) ale to chyba dla starszego dziecka ?
Ja motylka kupiłam typowo do nosidełka do auta żeby dziecku główka nie latała. Od września będziemy wozić córkę do przedszkola to mały będzie musiał ze mną jeździć. Do wózka gondoli teraz podusie mam też z MINKY ale płaską.

Ha ha ale nas wzięło ja tez dziś w nocy zamówiłam materac. Jaki kupiłaś ?
Ja biorę prenatal duo +dha I będę brała conajmniej do końca połogu a może i do końca kp.
Ja zobaczyłam, ze przy moim pisze, ze mała ilość (teraz wg jest napisane ze 'na zamówienie') i to mnie skłoniło do nocnych zakupów :p Mam nadzieje, ze ta jedna sztukę jeszcze mieli i wysla na dniach, a nie będę czekała na to tygodniami... Ja zamowilam taki, tylko na ich niemieckiej stronie.
IMG_0401.PNG

Załączniki

• IMG_0401.PNG
    IMG_0401.PNG
    118 KB · Wyświetleń: 236
Aha to nie wiedziałam :) to też za pół miesiąca dają :) to pewnie za lipiec nie dostaniemy bo mam na 30 :)
Ja musze mężowi przygotować dokumenty do tych wszystkich spraw. Tzn tak na prawdę tylko mój pit, papier od ginekologa, akt urodzenia małej i wnioski. Bo cała resztę maja. Ale musi mieć wszystko gotowe [emoji23]

Ja motylka kupiłam typowo do nosidełka do auta żeby dziecku główka nie latała. Od września będziemy wozić córkę do przedszkola to mały będzie musiał ze mną jeździć. Do wózka gondoli teraz podusie mam też z MINKY ale płaską.
A nie macie w fotelikach takich wkładek niemowlęcych? Jak jest ta wkładka to chyba nawet taki motylek by się nie zmieścił?
Ja nie kupuje , przy córce te nie miałam, póki główka latała to miała ta wkładkę a później nic.

Musi być przynajmniej pół miesiąca. Moja się urodzi 13 sierpnia to będę za sierpień miała na nią 250 zl :)
A jak bierzesz na synka to chyba mniej papierów będziesz miała do wypełnienia jak już mają dane , czy to tak samo ? :)
Ja będę mieć dużo teraz , złożyć jak się urodzi a we wrześniu czy tam październiku znowu wszystko , no chyba że mniej bo jak już mają te dane to może tak nie trzeba będzie latać , muszę się dowiedziec więcej czy np potrzeba zaświadczenie o dochodach itp :)

reklama
Do góry