reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mnie właśnie kurier zaskoczył, bo nic nie zamawiałam (materac i reszte dopiero co zamowilam w nocy, wiec to za szybko :p) a tu niespodzianka, paczuszka z mojej firmy.
Miło, ze jeszcze o mnie pamiętają :)
IMG_0399.JPG

IMG_0400.JPG

Załączniki

• IMG_0399.JPG
    IMG_0399.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 293
  • IMG_0400.JPG
    IMG_0400.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 297
O, jak miło w końcu będą dziecinki na naszym forum a nie jedynie nasze mniej lub bardziej wydumane i wyczekiwane dolegliwości.
Ja dziś się popłakałam ze wszystkiego. Nieczęsto mi się zdarza płakać, jakoś z wiekiem mi przeszło, ale dziś nie mogłam się opanować. Czuje się strasznie samotna w tej ciązy :(
Na szczęście u lekarza z córą ok. Doktorka zadowolona z efektow, nast kontrola za 3 miesiące :) Boziu dziewczynki, nawet nie wiecie jak bym chciała by z okiem mojego dziecka było już wszystko ok. Ona już tyle przeszła tych zabiegów i rozczarowań. Mam nadzieje że los tym razem nas oszczędzi.

Dzien dobry tak wg ;)
Ja dziś w nocy przed 2 w końcu złożyłam zamówienie na materac i jeszcze pare innych rzeczy, ostatecznie nazbierało się aż 18 pozycji :p Muszę jeszcze złożyć zamówienie w polskiej aptece na maści o ktorych pisaliście, sol fizjologiczna i nie wiem co tam jeszcze, wiem ze temat wałkowany był stro razy :p
Bierzecie może Femibion? 2 jest niby na okres ciazy i karmienia piersią, ale czy jest sens w zaopatrywanie się dużo na zapas? Jeśli tak naprawdę nie wiadomo jak długo będę karmić. Planujecie wg brać jeszcze po ciazy czy już nie?
Ja biorę pregnę, mam jeszcze ok 40tabletek więc tak do porodu. Zamierzam karmić piersią i brać nadal witaminy. Nawet jak nie będziesz długo karmić to i tak warto brać po porodzie ze 3miesiące jeszcze. Maluszek weźmie sobie z nas ile potrzebuje wiec u nas mogą być niedobory witamin.

Dzień dobry :)
To ja tak, dzisiaj dowiedziałam się, że wstępnie będę rodzić w poniedziałek, jakim sposobem, to już jutro po USG się dowiem :)
Ale super, że już niedługo zobaczysz swoje dziewczynki:) Dawaj nam znać na bieżąco.
O, jak miło w końcu będą dziecinki na naszym forum a nie jedynie nasze mniej lub bardziej wydumane i wyczekiwane dolegliwości.
Ja dziś się popłakałam ze wszystkiego. Nieczęsto mi się zdarza płakać, jakoś z wiekiem mi przeszło, ale dziś nie mogłam się opanować. Czuje się strasznie samotna w tej ciązy :(
Na szczęście u lekarza z córą ok. Doktorka zadowolona z efektow, nast kontrola za 3 miesiące :) Boziu dziewczynki, nawet nie wiecie jak bym chciała by z okiem mojego dziecka było już wszystko ok. Ona już tyle przeszła tych zabiegów i rozczarowań. Mam nadzieje że los tym razem nas oszczędzi.
Przytulam cię kochana. Pewnie przeżywasz to, że z m nie możecie się dogadać. Jeszcze chwila, urodzisz i może coś sie między wami zmieni na lepsze. Życzę Wam tego.

reklama
Do góry