reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam to samo. Nie przejdą internetowe zamówienia a rozmiary h&m są nie dla mnie ;) mnie się wszystko wszędzie wylewa, mam szeroki rozstaw, duży biust i muszę mieć coś porządnego.
Dokladnie.. ja mam jeszcze ten problem ze pod biustem mam malo ;) i tez wlas ie sie tak rozlewaja.. wiec musze przymierzyc :p

reklama
Zgadzam się.

Mój mąż też w strachu, także w ciąży może podzialalismy z 5 razy, ale ja się nim jakoś nie zajmuję;), on też tego ode mnie nie oczekuje, bo Bobo stawiamy na pierwszym miejscu. Teraz sobie myślę, że jest ze mną biedny, ale na szczęście nieświadomy, że może być inaczej :D

To znaczy ja uważam że jeśli kobieta nie ma to facet tez. Nie rozumiem zadawalania go bo biedny.....no ok jeśli rzeczywiście sprawi ci to przyjemność to tak, ale jeśli druga strona ma daleko gdzieś twoje potrzeby to.niech sobie sam radzi. Biedna to jest kobieta która dość że się źle czuje fizycznie i pewnie jeszcze psychicznie bo ma swoje potrzeby a facet nie traktuje jej jak trzeba. Nie widzę powodów by w takim wypadku zastanawiać się czy nie ma przerwy przypadkiem za długiej. Jeśli facet ma z tym problem to chyba nie jest wart tego wszystkiego.

@An.nela kobieto serio daj na luz.. a jak malenstwo sie zjawi ,to daj mu tyle zajec zeby o babach nie myslal ;)
Jak bedzie ogladal bez ciebie to powiedz mu zeby przyciszyl bo te sztuczne jeki cie denerwuja.. nie mow ze cie to boli,czy jest ci przykro.. bo widac ze jego to nie obchodzi.. poprostu olej to i nie zajmuj sie nim az tak.. a wroci z podkulonym ogonem ;) bo ile mozna patrzec w tv na obce sztuczne baby ,majac w domu swoja prawdziwa ;) i do podotykania :p
Dzieki za odpowiedz .
Przykre to ze mezczyzni wlasnie tacy sa.

Mi pęcherz pękł właśnie na łóżku rano w niedzielę. Poczułam takie dziwne puknięcie w krzyżu i nagle mokro w majtkach. Od razu kazałam mężowi podać mi ręcznik. Materac na łóżku nic nie ucierpiał. Akurat mi jakoś gwałtownie nie odeszły tylko powoli po trochu. Na drogę do szpitala założyłam podpaskę i nic nie przesiąkneło. Potem w szpitalu cały czas miałam podpaskę jak mi się rozwarcie robiło i jak skakałam na piłce. Dopiero jak miałam już przejść na łóżko porodowe to w samej koszuli bez bielizny.
Mi tez peklo w lozku ,ale to zalalam cale lozko i meza :D [emoji23] teraz nie zabezpieczam.. co ma byc to bedzie :D

To odeślij je :/ zielone Ci pewnie nie pasują do niczego.
Jaki fotel i lampki?
Pani z allegro twierdzi, że nie są rady... więc od jutra będzie miała spór założony i w końcu będzie musiała oddać mi kasę[emoji16]

A fotel taki zwykły, szary[emoji4]Żebym miała gdzie w razie czego karmić, jakbym chciała to na siedząco robić[emoji4] i udało się go kupić 100 zł taniej z kartą Ikea.
Zaraz ci pokażę fotkę z Ikei bo u mnie jeszcze w kartonie stoi[emoji4]A lampę jedną do pokoju gdzie mam przewijak, a drugą taką malutką koło łóżeczka, żeby mogła się świecić całą noc i żebym nie schizowała[emoji16]
Aha to dla mnie pasują :) ja mam taki rozmiar 75-80D gdzieś :)
Też bym kupiła w Lidlu, gdybym chociaż raz je tam znalazła [emoji16] Ani razu nie udało mi się załapać[emoji16]
Screenshot_20180710-235013.jpg
Screenshot_20180710-234935.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-235013.jpg
    Screenshot_20180710-235013.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 503
  • Screenshot_20180710-234935.jpg
    Screenshot_20180710-234935.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 506
reklama
Do góry