reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 874000 Zobacz załącznik 873999 Zobacz załącznik 873997
Z ciekawostek .. Laura tak jak pisałam urodziła sie łysa tak jak ja , na roczek tez ledwo co na tej główce a potem po roczku nagle kręcone loki !!! Zobaczcie na zdjeciu tu 3 letnia Laura i jej długość włosów .
Jakie masz śliczne te dzieciaczki ❤️
No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze :p

A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac ;) mala ma 2700g ;) przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela :D a po ktg dalej harcowala :p cwaniara :D powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek :p teraz jestem obzarta pizza i leze :D
Czyli mój plan , że urodzisz przede mną legł w gruzach ? :D żartuje !:* Super. Cieszę się, że wszystko dobrze :*

7E0C9958-D088-4446-9808-656211685D57.jpeg Mam piękna jaszczurkę u mamy na ogrodzie zamieszkała na palecie z nadwyżka kostki brukowej już 3 dzień na niej przesiaduje, o dziwo się nie boi człowieka :) jestem nia zachwycona hehe

Załączniki

• 7E0C9958-D088-4446-9808-656211685D57.jpeg
    7E0C9958-D088-4446-9808-656211685D57.jpeg
    948 KB · Wyświetleń: 98
Booze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada :D :rolleyes: mało tego to wrzucila kobieta dwójki dzieci

reklama
Do góry