E
Ewka34
Gość
Wg niego 36+1Ewka,w którym dokładnie tygodniu i dniu odstawiłas luteine? Bo ja też już mam odstawić, jak skończę opakowanie,za 4 dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg niego 36+1Ewka,w którym dokładnie tygodniu i dniu odstawiłas luteine? Bo ja też już mam odstawić, jak skończę opakowanie,za 4 dni...
Fuuuujjjjj... [emoji23][emoji23]Booze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada![]()
mało tego to wrzucila kobieta dwójki dzieci
Booze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada![]()
Żartujesz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Booze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada![]()
A według mojego wyliczeń będzie 35+3, bo liczy z terminu z USG... No nic, tak słyszałam,że 34-36 lekarze zostawiają, musi być dobrze.Wg niego 36+1
A jednak zwinka tylko doroslaZobacz załącznik 874114 Mam piękna jaszczurkę u mamy na ogrodzie zamieszkała na palecie z nadwyżka kostki brukowej już 3 dzień na niej przesiaduje, o dziwo się nie boi człowiekajestem nia zachwycona hehe
Rośnie jak szalony przez ostatnie tygodnieChyba nie opadł, ale urósł jeszcze trochę [emoji16] a ja po moim mam wrażenie, że teraz nie rośnie hahaha [emoji23]
Super !:* Grzeczny chłopczykDziewczyny, posłuchał mnie synodwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również
<3
Mógłby zaczac schodzić niżejMi się wydaje że już trochę niżej jest jak był![]()
Rennie ?O zgago Ty cholero jasna daj mi wreście spokój![]()
Ja odstawiłam razem z magnezem w poniedziałek i nicHyhy dzieki.. odstawilam luteine wiec zobaczymy co to bedzie,bralam ja od poczatku ciazywszystko sie moze zdarzyc
![]()
Nie strasz mnie...A według mojego wyliczeń będzie 35+3, bo liczy z terminu z USG... No nic, tak słyszałam,że 34-36 lekarze zostawiają, musi być dobrze.
Mojej koleżanki brata żonaD) miała cesareke 3 dni temu, w 34 tc. Miała problemy z ciśnieniem, zatrzymali ja na patologii. Na ktg wychodziło jednego dnia,że malej w brzuszku tętno zanika, drugiego dnia to samo. Decyzja o cesarce...jak się okazało, malutką miała tak pozawijana pepowine wokół szyi, że jeszcze chwila i by się udusila
( była chwilę pod respiratorem,ale już wydolna oddechowo na szczęście...Ale dramat...
Z BOBOLOVE na FB@klaudiaa975 a gdzie zamawia las pościel ? ?