reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziekuje:*

Dziekuje:* dużo ludzi nie wierzy,że dziewczynka w środku, bo taki kształt brzuszka. Ale z synkiem też tak było. A wzrostu mam jakoś 168 cm;) modelka nie bede:D też jesteś szczuplutka, i ślicznie wygladasz:)
To na zdjęciu wyszłaś na dużo dużo wyższa ;) a właśnie pasowalabys na modelkę :D
Dziękuje [emoji9]

reklama
No tak, teraz sobie przypomniałam zdjęcia Twojej szafy pełnej maleńkich ciuszków :), kto jak kto, ale Ty masz wszystkiego aż za dużo ;) będziecie się stroić[emoji7]

Gdyby każda jedna rzecz kosztowała 20-50zl pewnie bym tyle nie miała. Ale jak na 1zl-5zl to ubranka jak nowe i na prawdę śliczne. Więc żal było nie brać jak przy okazji dorzucane do ubranek w większej paczce :):)

Za mną też chodziło coś czekoladowego :p to kupiłam w Biedronce 10 Grześków, Milkę i duże ciasto z kawałkami czekolady :D ale ukroilam kawałek i cos mi za słodko. Już nie mam ochoty na czekoladę ale na coś fajnego , słonego [emoji16]
Poskarżyłam się mężowi że chce mi się słodkiego a z rzeczy słodkich mamy tylko cukier i dżem :p Pojechał właśnie po lodziki :)

Poskarżyłam się mężowi że chce mi się słodkiego a z rzeczy słodkich mamy tylko cukier i dżem :p Pojechał właśnie po lodziki :)
Myślałam , że kazał Ci jeść dzem z cukrem [emoji23] sorki. Taka moja myśl zanim doczytałam do końca [emoji23]
Ale jak lody to super :):) najlepiej z polewą toffi i cukierkami ❤️

reklama
Tzn skonsultowac chyba sie moge nie? Opisac ze bylam w szpitalu itd no i zrobilby mi ktg w czwartek teraz.. i umowic sie za tydz..
No tak, ja się tak konsultowałam odnośnie zastrzyku na konflikt grupy krwi, bo ten mi dał skierowanie na sprawdzenie czy konflikt będzie, czy dziecko czasem nie odziedziczyło po mnie -, zważywszy na to ze to było drogie a chodzę do endokrynologa ginekologa, to zapytałam się go czy mi da skierowanie bo lekarz ogólny nie może, powiedział ze od 2018 jest darmowa szczepionka która wczesniej kosztowała 350zl i mogę z niej skorzystać, zadzwonilam do swojego ginekologa dzień przed szczepieniem i go o tym poinformowałam ze ten mi zaproponował zastrzyk zamiast badań i co on na ten temat sądzi, zgodził się i było mi lżej na sercu ze zrobiłam coś konsultując się z nim hehe

Do góry